28 / 03 / 2024

TOKİ Bingöl İnönü Konutları son başvuru tarihi

TOKİ Bingöl İnönü Konutları son başvuru tarihi

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 aya kadar vade imkanı sunan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'de riskli 5 ev tahliye edildi!

Bingöl'ün merkez ilçesine bağlı Olukpınar köyünde heyelan meydana geldi. Olay nedeniyle risk altında bulunan 5 ev tahliye edildi.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

TOKİ Bingöl İnönü Konutları son başvuru tarihi Haberi

TOKİ Bingöl İnönü Konutları son başvuru tarihi

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Projede toplamda 11 adet konut açık satış usulüyle satışa çıkarılıyor. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlayacak ve 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede 22 bin 786 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. 


Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri satış fiyatları 227 bin 859 TL ile 255 bin 184 TL arasında değişiyor. Projede 1.186 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Dairelerin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde satış işlemleri ilgili bankanın Temerküz şube Bingöl Kültür Caddesi şubesi tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Bingöl İnönü Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 108 ay, yüzde 15 peşinatta 120 ay, yüzde 25 peşinatta ise...