28 / 03 / 2024

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare kura sonucu

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare kura sonucu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Beşminare projesinin kura çekilişini 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare alt gelir kura çekilişi 22 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Beşminare projesinin kura çekilişini 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Merkez için riskli alan kararı!

Bitlis ili, Merkez ilçesi, Atatürk, Devrim, Gazibey, Hersan ve Müştakbaba Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bitlis TOKİ projesindeki iş yerleri için teslimler sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi’nde yer alan işyeri sahipleri için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bitlis’te 287 iş yerini satıyor!

TOKİ, Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi’nde inşası tamamlanmış ticaret merkezi bünyesinde bulunan 287 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sunuyor...

TOKİ Bitlis’te 272 adet iş yeri satışta!

TOKİ'nin, Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi’nde inşası tamamlanmış ticaret merkezi bünyesinde bulunan 272 iş yerini bugün açık artırma ile satışa sundu...

TOKİ Bitlis başvuru tarihleri Temmuz 2017!

TOKİ Bitlis Merkez projesinde yer alan 48 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor, projeden 869,66 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bitlis Merkez son başvuru tarihi 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 83 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bitlis Merkez sözleşme dönemi!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Merkez başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 83 adet konut satışa sunuluyor.

Bitlis Merkez TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez projesinde yer alan 138 adet 3+1 daire için sözleşme dönemi sona eriyor. Projedeki konutların kura çekilişi 3 Ocak'ta gerçekleşmişti.

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare kura sonucu Haberi

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare kura sonucu

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği projelerin kura çekilişlerini de gerçekleştiriyor.

TOKİ'nin Bitlis Merkez Beşminare projesinde yer alan konutlar için kura heyecanı başladı. Projedeki 21 adet konutun kura çekilişi 22 Eylül tarihinde yapılacak.

2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Bitlis Beşminare alt gelir grubu için başvurular 6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında kabul ediliyor.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Bitlis Beşminare projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beşminare TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 182 bin 57 TL, en yüksek konut bedeli 220 bin 418 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat bedellerinin 21 bin 846 TL ile 26 bin 450 TL arasında değiştiği proje için 180 ay vade...