24 / 04 / 2024

TOKİ bugüne kadar kaç konut yaptı

TOKİ bugüne kadar kaç konut yaptı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Allah'a şükürler olsun bugün TOKİ tarafından yapılan konut sayısı 700 bine vardı" dedi.

TOKİ 7 bine yakın sosyal konut inşa etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin bugün 79 ilde 800'e yakın aktif şantiyede, yıllık yaklaşık 12 milyar lira yatırım yapan büyük bir kuruluş olduğunu belirtti.

Bakan Özhaseki: Bugüne kadar 2 milyon 250 bin konut dönüştü, 425 bin civarında konutun dönüşümü sürüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem hazırlığında kentsel dönüşümün önemini işaret ederek, bugüne kadar 2 milyon 250 bin konutun dönüştüğünü dile getirdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile 2002'den bugüne 463 bin 270 engelli vatandaş işe yerleştirildi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR ile 2002 senesinden bugüne kadar 463 bin 270 engelli vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık ettiklerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki açıkladı, bugüne kadar 2,2 milyon konutu dönüştürdük

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2 milyon 200 bin konutun hızla dönüşümünü gerçekleştirdik. Şu anda sahada da 400 bin konutumuzun dönüşümüne hızla devam etmekteyiz." diye konuştu.

Uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Merkez Bankası’nın rezervleri 2022’den bugüne ilk defa negatife döndü’

Merkez Bankası'nın toplam rezervlerinin geçen hafta 3,5 milyar daha azalarak 101.5 milyar dolara gerilediği düşünülüyor. Ayrıca, rezervlerin 2022 yılından bugüne kadar ilk defa negatife döndüğü tahmin ediliyor.

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş'ten ''Bu güne kadar böyle bir şey'' görmedim diyerek 3 farklı rakamı açıkladı.

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Deprem sonrası DASK toplam ne kadar ödeme yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Meydana gelen deprem felaketinin hemen ertesinde AFAD’a 100 milyar TL tahsis ettik. Şu ana kadar da yaklaşık 40 milyar TL nakit aktarımı gerçekleştirdik ve DASK çerçevesinde bugüne kadar toplam 11,5 milyar TL hasar ödemesi yaptık" dedi.

Asgari ücretin alım gücü dibi gördü! Bakın ne kadar oldu?

Yüksek enflasyon dar gelirlinin ve emeklinin alım gücünü eritirken, aylığı 8.506 lira olan asgari ücretlinin alım gücü yıl başından bugüne kadar 6.911 TL’ye kadar geriledi. En düşük emekli aylığının alım gücü ise 4.469 liraya düştü.

Ne kadar deprem vergisi toplandı? Deprem vergilerine ne oldu?

Deprem kuşağında olan Türkiye'nin sık sık karşılaştığı afetlerden biri deprem. Depremin yaralarının sarılması için deprem fonu kurulması en iyi çözüm. Peki bugüne kadar ne kadar deprem vergisi toplandı? İşte yanıtı...

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

TOKİ bugüne kadar kaç konut yaptı Haberi

TOKİ bugüne kadar kaç konut yaptı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ tarafından yapılan konut sayısının 700 bine vardığını söyledi.


Bakan Işık, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince Doğukent bölgesinde 82 bin metrekare alan üzerinde 37 bloktan oluşan bin 480 konutun teme atma töreninde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ın Kurtuluş Savaşı'nın sembol şehirlerinden biri olduğunu belirtti.


Yapılan binalara ruh verilmesi gerektiğini dile getiren Işık, sadece bina yapmakla kalınmaması, o binaların içerisinde "evet burası bu medeniyetin şehridir" görüntüsünün ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.


"Dünyada mekan ahirette iman" sözünü hatırlatan Işık, dünyada mekanı önemsendiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:


"Biz AK Parti olarak 2002'de seçimlere girerken 500 bin konut yapacağız dedik TOKİ olarak. İnanmadılar. Tıpkı 15 bin kilometre duble yol yapacağız dediğimizde inanmadıkları gibi. Ama Allah'a şükürler olsun bugün TOKİ tarafından yapılan konut sayısı 700...