23 / 04 / 2024

toki Camikebir evleri kura

toki Camikebir evleri kura

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi kura çekilişi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Safranbolu Evleri'nin kurası çekildi!

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

25 Temmuz 2017 TOKİ Camikebir kura sonuçları listesi!

25 Temmuz 2017 TOKİ Camikebir kura sonuçları listesi bugün belli olacak. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Camikebir 25 Temmuz 2017 kura sonuçları listesi!

TOKİ Camikebir 25 Temmuz 2017 kura sonuçları listesi henüz belli olmadı. TOKİ Camikebir 25 Temmuz 2017 kura sonuçları listesi açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Camikebir 138 konut kura sonucu isim listesi!

TOKİ Camikebir 138 konut kura sonucu isim listesi açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak. Projede yer alan konutların fiyatları 291 bin 527 TL ile 478 bin 193 TL arasında değişiklik gösteriyor.

TOKİ Camikebir kura sonuçları 25 Temmuz 2017!

TOKİ Camikebir kura sonuçları 25 Temmuz 2017 yarın belli olacak. Proje 138 adet konuttan meydana geliyor.

toki Camikebir evleri kura Haberi

toki Camikebir evleri kura

Düzce Camikebir Mahallesi kura çekiminde öncelik kentsel dönüşüme esas alanda hak sahibi olanlara tanınacak.


TOKİ Düzce Camikebir projesinde kentsel dönüşüm amacıyla istimlak edilmiş gerek arsa payı gerekse evi olan vatandaşlar, kura çekimine ön alım hakkı sahibi ünvanıyla öncelikli olarak katılacak.


TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi 23 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için