24 / 04 / 2024

toki çaycuma konutları

toki çaycuma konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yapacağı 384 konut için ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

TOKİ Çaycuma Konutları'nın kurası 13 Şubat'ta çekilecek!

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde 13 Şubat Pazartesi günü çekilecek olan kurada 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplamda 384 konut yapılacak. Kura için 1823 kişi başvurdu.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 384 konut müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çaycuma Belediyesı'nın başvurusunu değerlendirerek Çaycuma'ya 384 konut yapmaya karar verdi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma konutları sahiplerine teslim edildi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılan konutlar hak sahiplerine verildi. 2. Etap TOKİ evleri için Belediye toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Çaycuma Konutları'nda sözleşme imzalandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yapacağı 384 konut için ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ Çaycuma 380 adet konut ihalesi 26 Nisan'da!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Karamusa Mahallesi 101 ada, 85 parsel üzerine yapılacak olan 380 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet ticaret binası inşaatları ile Alt yapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Nisan 2017'de yapılacak.

toki çaycuma konutları Haberi

toki çaycuma konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yapacağı konutlar için sözleşme imzalandı.


TOKİ, 394 konutun ihalesini kazanan Çankaya İnşaat ile sözleşme imzaladı. Yüklenici firmaya yer teslimi 12 Haziran'a kadar yapılacak.


Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konuyu şu şekilde değerlendi: "Çaycuma'yı sağlıklı bir şekilde kentleştirmek istiyoruz. Halkımızın doğru planlanmış, altyapısı düzenlenmiş imar alanlarında konut sahibi olması için her türlü desteği veriyoruz. TOKİ konusunda vatandaşlarımızdan büyük talep vardı. Biz de İdare nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak projenin başlamasını sağladık. Her şey planlandığı gibi gidiyor. Kura çekiminden sonra, ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme de imzalandı. Bir hafta içinde yer teslimi de yapılacak. Yer tesliminden 650 gün sonra konutlar teslim edilmiş olacak. Biz konutların zamanında teslim edilmesi için sürecintakipçisi olacağız. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.''



Batı...