25 / 04 / 2024

TOKİ Çaycuma Konutları'nda sözleşme imzalandı!

TOKİ Çaycuma Konutları'nda sözleşme imzalandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yapacağı 384 konut için ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yapacağı konutlar için sözleşme imzalandı.


TOKİ, 394 konutun ihalesini kazanan Çankaya İnşaat ile sözleşme imzaladı. Yüklenici firmaya yer teslimi 12 Haziran'a kadar yapılacak.


Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konuyu şu şekilde değerlendi: "Çaycuma'yı sağlıklı bir şekilde kentleştirmek istiyoruz. Halkımızın doğru planlanmış, altyapısı düzenlenmiş imar alanlarında konut sahibi olması için her türlü desteği veriyoruz.  TOKİ  konusunda vatandaşlarımızdan büyük talep vardı. Biz de İdare nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak projenin başlamasını sağladık. Her şey planlandığı gibi gidiyor. Kura çekiminden sonra, ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme de imzalandı. Bir hafta içinde yer teslimi de yapılacak. Yer tesliminden 650 gün sonra konutlar teslim edilmiş olacak. Biz konutların zamanında teslim edilmesi için sürecintakipçisi olacağız. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.''



Batı Karadeniz Haber


Geri Dön