20 / 04 / 2024

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.



Antalya Büyükşehir Belediyesi ve  TOKİ  tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutların başvuruları başladı. 31 Ağustos’a kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruların alınacağı konutlardan ev sahibi olmak isteyen turizm emekçileri 606 TL taksit ödeyecek.

Antalya Belediyesi'nde yer alan habere göre proje ile ilgili konuşan Başkan Menderes Türel, “Seçimlerden önce turizm çalışanlarına bir söz vermiştim. Hepinizi bütçenizi zorlamadan ev sahibi yapacağım demiştim. Çalıştık çabaladık TOKİ ile protokol imzaladık ve sözümüzü hayata geçirdik. Turizm Çalışanları Toplu Konutları’nın inşaatı belediyemizin TOKİ ile yaptığı işbirliği çerçevesinde başladı. 2 bin 200 daireden oluşacak toplu konutların tamamı turizm çalışanlarına tahsis edilecek. Başvuru şartlarını karşılayan turizm çalışanları kira öder gibi, 606 TL’den başlayan ekonomik taksitlerle bütçesini zorlamadan ev sahibi olacak. 31 Ağustos’ta sona erecek başvuruların ardından, inşaatı başlamış olan 583 ev için kura ile belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme imzalayacağız” dedi.
 


Geri Dön