26 / 04 / 2024

toki çiçekdağı 2020 başvuru şartları

toki çiçekdağı 2020 başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ iş yeri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor! İşte şehir şehir tam liste

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ilk kısmında inşa edilecek 10 bin iş yerinin, bölge ve şehirler bazındaki sayıları ile metrekare başına fiyatları belli oldu. İşte detaylar…

Bakan Kurum'dan TOKİ için büyük müjde! İşte tarih...

İnşası beklenen TOKİ konutları için müjde veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 Eylül Salı günü itibarıyla çok daha büyük bir adım atarak cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

TOKİ Kırşehir projesiyle 205 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Çiçekdağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 205 konut yer alıyor.

toki çiçekdağı 2020 başvuru şartları Haberi

toki çiçekdağı 2020 başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde toplam 11 adet konut bulunuyor.

Başvuru döneminin yarın itibariyle başladığı TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Başvuru döneminin 30 Haziran 2020 tarihinde sona ereceği proje açık satış yöntemiyle satışa sunuldu. 

Kurasız olarak satışa çıkan TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 103 bin 333 TL, en yüksek konut bedeli 130 bin 816 TL olarak belirlendi.

180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanan Çiçekdağı alt gelir TOKİ 2020 projesi için ödenecek peşinat bedeli 12 bin 400 TL'den başlıyor, 26 bin 163 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt...