26 / 04 / 2024

toki Danışmanlık Hizmeti ihalesi 2020

toki Danışmanlık Hizmeti ihalesi 2020

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde yapılacak.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini bugün ihaleye çıkaracak.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini yarın saat 11:30'da ihaleye çıkarıyor.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi 25 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 38. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini 25 Haziran 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık işi ihalesi 27 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi 27 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 23. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 23. Paket Danışmanlık (Yapım İşi Kontrollüğü ve Yapı Denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Akiş GYO danışmanlık şirketini seçiyor!

Akiş GYO, Gençoğlu & Ergün Hukuk Bürosu'ndan hukuki danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye GenelindeTOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (Ön yeterlik) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

toki Danışmanlık Hizmeti ihalesi 2020 Haberi

toki Danışmanlık Hizmeti ihalesi 2020

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet ediliyor.

Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecek.


İhale Kayıt Numarası    :    2020/145872 
1-İdarenin
a) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) Ön yeterlik...