24 / 04 / 2024

toki doğu projeleri 2018

toki doğu projeleri 2018

Toplu Konut İdaresi'nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 176 bin 329 konutun 134 bin 94'ü tamamlandı...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 176 bin 329 konut!

Toplu Konut İdaresi'nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 176 bin 329 konutun 134 bin 94'ü tamamlandı...

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 5.3 milyar liralık yatırım!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yönelik Cazibe Merkezleri Programı çerçevesinde 2016 - 2020 yılları arasında bölgeye 62 milyar liralık kamu yatırımı yapılmasının hedeflendiği ifade etti.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'ya 3 yılda 60 bin konut yapacak!

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’de inşaat hamlesi başlatan TOKİ, Silopi’de yapımı süren 236 konutu bu yıl bitirecek. Başkan Turan, “Doğu ve Güneydoğu’ya 3 yılda 60 bin konut yapma hedefimiz var” dedi

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 15 milyar TL yatırım!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun yeniden imar ve restorasyonu kapsamında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ 15 milyar TL yatırım yapacak. Diyarbakır başta olmak üzere bölgede 67 bine yakın konut inşa edilecek

Doğu'da yatırım, Batı'da proje seferberliği başladı!

Hükümet, 'yatırım ve kalkınma seferberliği'yle hem Doğu ve Güneydoğu’yu kalkındıracak hem de dev projeleri devreye sokacak. 'Cazibe merkezleri'nin hayata geçirileceği bölgede beş yıl içinde 70 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanacak. Batı'da da mega projelere hız verilecek.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yeni şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yeni şehirler yaratacaklarını belirterek, “Örneğin Gaziantep’te 55 bin konutluk projeye başladık. Burada yaklaşık 300 bin nüfus yaşayacak” dedi

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı, "Eylem Planı" kapsamında TOKİ daha yaşanabilir konutların inşası ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu için yeni model geliştirmeli!

Kalkınma Bakanlığı, AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle bir araya gelerek bölgedeki yatırımlara ilişkin bilgi verdi ve atılması gereken adımlar konusunda önerilerini dinledi.

toki doğu projeleri 2018 Haberi

toki doğu projeleri 2018

Ülke genelindeki konut ihtiyacına dönük orta ve uzun vadeli eylem planları hazırlayan TOKİ’nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. Bu bölgelerde konut üretimine hız kesmeden devam edilirken, inşasına başlanan 176 bin 329 konutun yüzde 78’i tamamladı.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre,TOKİ’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki yatırımlarını değerlendiren TOKİ Başkanı Turan, “Bugüne kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 176 bin 329 konutun inşasına başladık. Bu rakamın yüzde 78’i olan 137 bin 94 konutu tamamladık. Diğer konutlarımızın inşası ise hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

İki bölgeyi kapsayan yaklaşık 176 bin konutu aşkın farklı ölçekteki projelerde, Güneydoğu Anadolu’da üretilen 82 bin 661 konutun 53 bin 499'u tamamlandı. Doğu Anadolu Bölgesinde ise geliştirilen 93 bin 668 konutun...