25 / 04 / 2024

toki elazığ deprem konutları

toki elazığ deprem konutları

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ, depremde can kaybı yaşayan ailelerin yanında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı depremde can kaybı yaşayan ailelerin yanında...

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

TOKİ Elazığ kura sonuçları 26 Ekim 2021!

TOKİ Elazığ kura sonuçları 26 Ekim 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ kura sonuçları 26 Ekim 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Elazığ Merkez kura sonucu 26.10.2021 isim listesi!

TOKİ Elazığ Merkez kura sonucu 26.10.2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez kura sonucu 26.10.2021 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Elazığ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez 2021 başvuruları 18 Ekim'de başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez 2021 projesi için başvuru dönemi 18 Ekim tarihinde başlıyor.

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elazığ deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, depremden sonra hayata geçirilen yeni konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

toki elazığ deprem konutları Haberi

toki elazığ deprem konutları

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; merkez üssü Sivrice ilçesi olan, Elazığ'da 37, Malatya'da 4 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 şiddetindeki depremden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koordinesinde, yıkılan ya da ağır hasar gören evlerin yerine inşası planlanan yaklaşık 24 bin 537 konuttan 23 bin 249'unun ihalesi gerçekleştirildi.

Projede fiziki gerçekleşme yüzde 90'ı geçerken inşası tamamlanan 18 bin 530 konut, Elazığ Valiliği koordinesinde yapılan kura çekimi ile peyderpey depremzedelere teslim ediliyor.

Elazığ depreminin ardından hayata geçirilen 10 milyar TL'lik yatırımla adeta yeni bir kent yapılıyor. Konut...