23 / 04 / 2024

TOKİ emekli başvuruları 2019 şartları

TOKİ emekli başvuruları 2019 şartları

TOKİ, 67 ilde, 50 bin sosyal konut için 26 Mart-5 Nisan tarihleri arasında emekliler için konut başvurularını Halkbank vasıtasıyla almaya başladı. Peki TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir? İşte TOKİ 2019 emekli başvuru şartları...

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için başvurular bugün sona erecek.

TOKİ emekli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından faydalanmak isteyen emekliler bugünden itibaren bankalara müracaat edecek. 

TOKİ Mersin Mezitli emekli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mezitli emekli grubu projesinde yer alan 262 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı?

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 292 adet konut bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 105 bin 863 TL'den başlıyor.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları!

TOKİ'nin Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Emeklilere Özel olarak inşa edilen 403 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları ne zaman sona erecek?

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Meram Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel projesindeki daireler kuralı olarak satışa hazırlanıyor. İşte, TOKİ Konya Meram Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları!

TOKİ tarafından Gaziantep Güzelvadi'de hayata geçirilen 20 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın sona eriyor!

Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık'ta toplamda 160 adet daire emekliye özel satışta. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın sona eriyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli başvuruları tarihi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli başvuruları tarihi 29 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ emekli başvuruları 2019 şartları Haberi

TOKİ emekli başvuruları 2019 şartları

TOKİ konutları için başvuru sırası emekli vatandaşlara geldi. 67 ilde, 50 bin sosyal konut için başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, konutlara 100 binlerce talep geldi.  Kampanyadan yararlanmak için başvuru tarihlerinin kaçırılmaması gerekli. Peki TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir?

TOKİ KONUTLARI 116 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Başvurusu toplanacak olan konutların ihalesi yapıldıktan sonra satış fiyatları belirlenecek. Başvuru sahipleri arasında TOKİ tarafından ilan edilecek olan tarihte 'Hak Sahibi Belirleme' kurası çekilecek. 50 bin konut için en düşük fiyat 116 bin 400 TL, başlangıç taksitleri de 388 TL. 3+1 evlerin fiyatları 170 bin 720 liradan başlıyor. Vade süresi ise 20 yıla kadar uzuyor.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve...