24 / 04 / 2024

toki emekli kurası 2017

toki emekli kurası 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 65 bin konut hedefi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. TOKİ bu ay 2,697 konutu kura ile satışa sunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi 280 Konut Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde 20 adet konut kura ile satışa çıktı. Peki, Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Amasya Merzifon Emekli kurası 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Amasya Merzifon Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 413 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Amasya Merzifon Emekli kurası 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017!

TOKİ'nin 247 konutluk Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli projesinde 20 daire kura ile satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017...

TOKİ Konya Meram Emekli kurası bugün!

Toplamda 509 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Meram Emekli projesinde kura heyecanı için geri sayım başladı. TOKİ Konya Meram Emekli kurası bugün çekilecek.

TOKİ Konya Meram Emekli kurası yarın!

509 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Meram Emeklilere Özel projesinde kura heyecanı başladı. TOKİ Konya Meram Emekli kurası yarın gerçekleşecek.

TOKİ Konya Meram Emekli kurası!

509 konutluk TOKİ Konya Meram Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli kurası ne zaman nerede yapılacak?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle projesi kapsamında hayata geçirdiği 184 adet için kura heyecanı başladı. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası yarın çekilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası nerede?

Toplam 184 adet dairenin bulunduğu projede kura çekilişi 10 Ekim'de yapılacak. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası nerede?

toki emekli kurası 2017 Haberi

toki emekli kurası 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yılbaşında bu yıl hedeflerinin 65 bin konut üretmek olduğunu açıklamıştı. TOKİ bu kapsamanda konut üretimine hız kesmeden devam ediyor.


Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik konut inşa eden  TOKİ  bu yıl, İstanbul'da 5 bin 200 yeni konut, Doğu Anadolu'da 6 bin 964 konut, Ege Bölgesi'nde 6 bin 593 konut,Karadeniz Bölgesi'nde 10 bin 395 konut, Akdeniz Bölgesi'nde 7 bin 84 konut inşa edecek.


Talep toplama sürecinde olduğu bir çok projenin yanı sıra emeklilere özel, engellilere özel projeler de üreten TOKİ, Şubat ayı içerisinde 2,697 konutu kura ile satışa sunuyor. İşte TOKİ'nin Şubat ayında kura çekimi yapacağı projeler;


1-) Kırıkkale Keskin 2. Etap

Kırıkkale Keskin Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü toplam 126 adet konutluk, Kırıkkale Keskin 2. Etap Belediye...