20 / 04 / 2024

toki emekli projesi projesi

toki emekli projesi projesi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine evi olmayan emeklilere kolaylık sağlanacağını duyurdu.

TOKİ'nin Kayseri'de emekli projesi olup olmadığı mecliste!

TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

TOKİ Taşköprü emekli projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesi için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Silivri emekli projesi 2018!

Emekli vatandaşların konut sorununa çözüm üretmek için çalışma yürüten TÜED, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı.

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu!

TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Emekli Projesi'ne Sakarya'da dahil edilmeli!

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TOKİ'nin emekli projesine Sakarya'nın da dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Özkoç, 150 bin emekli bulunduğunu ve bunların büyük bölümünü de dar gelirlilerin oluşturduğunu söyledi.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi'nde yer alan 2+1 32 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu..

toki emekli projesi projesi Haberi

toki emekli projesi projesi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine ev kaydı bulunmayan emeklilere konut edinme konusunda kolaylık sağlanacağını emeklilere duyurdu.

Mustafa Sarıoğlu yaptığı basın toplantısında, "Seçim dönemlerinde iktidar ve muhalefet partileri emeklilere konut edinme konusunda kolaylıklar sağlanması görüşünü sürekli dile getirdiler. Bu düşünce kamuoyunda destek gördü ve kamuoyu oluştu. Bu doğrultuda TOKİ'den Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı'na gelen yazıda belirtildiği gibi, emekli dernekleri aracılığı ile emeklilere uzun vadeli taksitli konut edindirme kolaylığı sağlanmıştır. Bu konuda üzerine kayıtlı evi olmayan üyelerimiz derneğimize müracaat edebilirler. İl merkezinde Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanlığına yapılacak olan yeterli sayıda müracaat listeleri ilgili makamlara...