18 / 04 / 2024

TOKİ Emekliler Konutları

TOKİ Emekliler Konutları

TOKİ Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, üyelerle sık sık bir araya geldiklerine dikkat çekti ve ekledi; “Üyelerimiz yakında hiçbir sorunla karşılaşmadan konutlarına kavuşacak.”

TOKİ Emekliler Konutları bitme aşamasına geldi!

Ankara ve İstanbul'da üst düzey yetkililerle görüşerek yapımı devam eden TOKİ Emekliler Konutları için bir dizi yenilikler sözü alan Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Emekliler Konutları Haberi

TOKİ Emekliler Konutları

TOKİ ile Emekliler Derneği’nin ortaklaşa yaptığı 1472 konutta sona doğru gelindi. Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetimi, üyelerle bir araya geldi. Hafta sonu üyeleri bilgilendiren Başkan Ekmen, şöyle konuştu; “Dedikodulara kulağımızı kapattık. Üyelerimizin de dedikodulara inanmasını istemiyoruz. Konutların tamamlanmasında sona doğru geldik. Bir dönemler bu projenin hayal olduğunu söyleyenler, projenin ortaya çıkmasıyla artık ne diyeceklerine şaşırmış vaziyette. Ekip olarak sorumluluk aldık. TOKİ Emekliler konutlarının eksiklikleri hızla gideriliyor. Sadece hizmeti düşünen bir ekibiz. İhata duvarı ve diğer eksikliklerin giderilmesinde hafta sonu ve mesai demeden çalışan bir yönetimin tek bir hedefi var; o da konutları sorunsuz bir şekilde üyelere teslim etmektir.”



Batman...