28 / 03 / 2024

toki emeklilere özel konut

toki emeklilere özel konut

Dar gelirli vatandaşın yanında emeklilerin de konut edinmesini sağlamak için çalışma başlatan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emeklilere şu ana kadar 3 bin 635 konut teslim etti.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ binası olmayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ'nin emeklilere özel projesi ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin emeklilere özel ucuz ev projesi tamamlandı. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, ucuz konutların önümüzdeki hafta sunulacağını açıkladı.

Emeklilere özel  indirim desteği! Doğalgazda faturalara yansıyacak yeni hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 senesinin emekliler senesi olacağının açıklamasından sonra 16 milyon emekli için çalışmalar başladığı kaydedildi. 81 şehrin tamamında bütün emekliler için yeni adımlar atılıyor. Emeklilere özel doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim uygulanacağı belirtildi

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Garanti BBVA'dan emeklilere dev promosyon fırsatı! Kaçırmayın!

Garanti BBVA, Temmuz ayında emeklilere özel promosyon kampanyası sunuyor. Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

QNB Finansbank, emeklilere özel 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor!

QNB Finansbank, emekli müşterilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Banka, 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek oluyor. İşte ayrıntılar...

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!

Aylardır gündemden düşmeyen promosyon heyecanına bir yenisi daha eklendi. DenizBank emekli promosyon kampanyalarında bir yeni bir adım attı. Kasım ayına özel bir kampanya hazırlayan Denizbank, emeklilere özel yeni sürprizlerini duyurdu.

Denizbank'tan emeklilere ilaç gibi kampanya! 55 bin TL ve 36 aya varan vade fırsatı!

DenizBank tüm emekli müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bankadan ihtiyaç kredisi alan emeklilere özel faiz oranları 36 aya varan vadelerle veriliyor. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Emekliler müjde! Ziraat Bankası 40 bin TL'lik kampanyasını duyurdu!

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilere bankadan sevindirecek kampanya geldi. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisini "Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te" kampanyasıyla duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ziraat Bankası'ndan şaşkına çeviren kampanya! Emeklilere 40 bin TL veriyor! Başvuran hemen alıyor!

Emekli maaşını Ziraat Bankasında alan emeklilere bankadan sevindirecek fırsat geldi. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisini "Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te kampanyasıyla ilan etti. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ziraat Bankası ekonomik krizle boğuşan emeklilere 40 bin TL verecek!

Emekli maaşını Ziraat Bankasında alanlara Bankadan sevindiren açıklama geldi. Ziraat Bankası emekliler için uygulamaya koyduğu kampanyasını "Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te" ismiyle duyurdu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası dur durak bilmiyor! Şimdi de emeklilere 40 bin TL verecek!

Emekli maaşını Ziraat Bankasında alanlara Bankadan şoke eden fırsat geldi. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisini "Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te" kampanyasıyla duyurdu. İşte detaylar...

toki emeklilere özel konut Haberi

toki emeklilere özel konut


Dar gelirli vatandaşın yanında emeklilerin de konut edinmesini sağlamak için çalışma başlatan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emeklilere şu ana kadar 3 bin 635 konut teslim etti.


Emekliler için 37 ilde konut projesi yürüten TOKİ, arazi sıkıntısının yaşandığı İstanbul gibi büyük şehirlerde ise yapılan konutların yüzde 25'ini emeklilere ayırıyor.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ'nin 1984-2002 arasında 43 bin, 2002-2015 arasında ise 690 bin konut ürettiğini belirterek, 2016 hedefini de 60 bin konuta çıkarttıklarını söyledi.


İdarenin 2002 baz alınarak yapılan 1 milyon konut hedefini ise 1 milyon 200 bine yükselttiğini vurgulayan Turan, 8 yıl içerisinde yaklaşık 500 bin yeni konut üretileceğini, yaklaşık 3 milyon kişinin TOKİ binalarında oturacağını ifade etti.


Turan, hedef kitlelerinin hiç konut sahibi olmayan vatandaşlardan başlayarak alt...