29 / 03 / 2024

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ihale

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ihale

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi bugün saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Vestas'tan, Türkiye’deki yenilenebilir enerji piyasasına yeşil ışık!

Yıllık 10 milyar dolarlık geliriyle dünya çapındaki en büyük rüzgar enerjisi şirketi Vestas, Türkiye’deki yenilenebilir enerji piyasasına yeşil ışık yaktı.

Enerjisa sektöre 11 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı, Türkiye’de orta ve uzun vadede sağlıklı bir enerji piyasası oluşacağına inandığını söyledi. Sabancı, ''Enerjisa olarak, ortağımız E.ON ile birlikte, sektöre 11 milyar dolar yatırım yaptık'' dedi.

Doğalgazda indirim bekleniyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz,doğalgaz fiyatlarında indirimine yönelik kesin bir rakam söylemenin şu an için doğru olmayacağını belirtti.

EPDK’den fatura okuma kılavuzu açıklaması!

Elektrik faturalarındaki değişiklik nedeniyle tüketicilerin yaşadığı kafa karışıklığını gidermek üzere, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) “fatura okuma”yı kolaylaştıracak, “kılavuz” niteliğinde bir açıklama geldi.

EPDK'dan elektrik zam açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) yapılan yazılı açıklamada, enerji bedellerindeki artışlarla değerlendirildiğinde nihai fiyat artışının ortalama yüzde 6,8 olduğu kaydedildi.

Elektrik faturalarına herhangi bir zam yok!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektriğe yönelik herhangi bir gizli zammın söz konusu olmadığını açıkladı.

Elektrik açma bedeli 2016!

2016 yılında uygulanacak elektrik kapama açma bedelleri Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından açıklandı. Peki, elektrik açma bedeli 2016 ne kadar oldu? İşte yanıtı..

Doğalgaz yaptırım ve cezaları!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tüzel kişilere yapacağı yazılı ihtara rağmen mevzuata aykırı durumlarını devam ettirenlere hangi yaptırım ve cezaları uyguluyor? İşte doğalgaz yaptırım ve cezaları...

Elektrik yaptırım ve cezaları!

6446 sayılı kanunda elektrik yaptırım ve cezalarına da yer veriliyor. Peki, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, piyasada faaliyet gösteren tüzel kişilere hangi yaptırım ve cezaları uyguluyor?

Doğalgazda çok tüketene indirim!

Doğalgazda çok tüketene indirim yolu açılıyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) doğalgaz tüketiminin az ya da çok olmasına göre fiyat belirlenmesinin yolunu açıyor.

Elektrik dağıtımında yeni tarife!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) dolar kurundaki artış nedeniyle “zor günler” geçirdiklerini belirten elektrik dağıtım şirketlerinin beklediği tarife dönemi ve itfa kararlarını açıkladı.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ihale Haberi

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ihale

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 15.00'de...