25 / 04 / 2024

toki ereğli başvuru tarihi

toki ereğli başvuru tarihi

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Ereğli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi satışa sunuldu.

TOKİ Ereğli projesinde çalışmalar başladı!

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi tamamlanan üçüncü etap TOKİ konutlarının yapılacağı alana şantiyeler kurulmaya başlandı. 

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bu ay sona eriyor!

Zonguldak Kdz.Ereğli'de "Emekli Grubu Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 200 Konut için başvurular bu ay sona erecek.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli başvuruları!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli başvuruları 13 Haziran 2016 gününde başladı. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli başvuru tarihleri!

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli başvuru tarihleri 13 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Başvuru ücretinin 500 lira olduğu projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli başvuru işlemleri!

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli başvuru işlemleri 13 Haziran gününde başladı. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede kura çekimi 1 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak.

Kırşehir Kaman Toki 106 konut başvuru!

106 konutluk Kırşehir Kaman Toki projesinde 85 adet 3+1 daire ve 21 adet 4+1 daire bulunuyor. İşte, Kırşehir Kaman Toki 106 konut başvuru tarihleri...

TOKİ Ereğli 3. Etap çalışmaları başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. Etap TOKİ müjdesi verdi. Özgüven, "180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen proje, şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacak." dedi.

TOKİ Karabük başvuru süreci yarın başlıyor!

TOKİ Karabük başvuru süreci yarın başlıyor. Emekliye özel olarak 426 konutun satışa çıkarılacağı projede kura satışları 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Kura tarihi 5 Ocak 2016 olarak belirlenen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri yarın başlıyor. 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru süreci 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Fiyatları henüz belli olmayan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti!

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

toki ereğli başvuru tarihi Haberi

toki ereğli başvuru tarihi

Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 200 Konut için başvurular başladı. 


Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kapsamında  13 Haziran – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Zonguldak İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular toplanacak. 


Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

Başvuru sahipleri arasında 01 Ağustos 2016 tarihinde Hak Sahibi Belirleme kurası çekilecek.


Satış duyurusu için