20 / 04 / 2024

toki erzincan konut projesi

toki erzincan konut projesi

TOKİ, Erzincan'da toplam 509 konuttan meydana gelecek 2 yeni projeyi hayata geçirmeyi hazırlanıyor. Projelerin ihalesi Eylül'de yapılacak.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 363 tarımköy konutu!

Geçtiğimiz günlerde tarımköy projesini duyuran TOKİ, Erzincan Üzümkü'de 363 konuttan oluşan tarımköy projesi inşa edecek.

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! Tam 285 yeni konut geliyor!

14 Eylül tarihinde 81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini başlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'da 285 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! İşte 214 ucuz konut inşa edilecek o ilçe!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklnen Erzincan projesinin ihalesini 21 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 214 ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye basıldı! O ilçeye 200'den fazla ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 214 adet konut yer alıyor.

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

toki erzincan konut projesi Haberi

toki erzincan konut projesi

T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan'da 2 yeni projeye hazırlanıyor. 2 yeni projenin ihalesi Eylül ayında yapılacak.


TOKİ, Erzincan'ın Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesi'nde ve Kemaliye ilçesine bağlı İshakpaşa Mahallesi'nde yeni proje hayata geçirecek.


Erzincan'a toplam 509 konut inşa edecek olan TOKİ, Üzümlü'de 363 konut, Kemaliye'de ise 146 konut yapacak. Konutların hangi gelir tipine uygun olarak satılacağı henüz belli değil. 


1-) Üzümlü'ye 363 konut

Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 


2-) Kemaliye'ye 146 konut

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül 2017 tarihinde saat...