26 / 04 / 2024

TOKİ evleri hangi illere yapılacak

TOKİ evleri hangi illere yapılacak

TOKİ yeni konut projeleri üretmek adına Mayıs 2019ihale tarihlerini belirledi. İşte TOKİ'nin yeni ucuz konutlar üreteceği şehirler...

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında kura çekilişleri son sürat devam ediyor. Bu esnada, “Hangi TOKİ evleri kiraya verilebilir, 3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?” soruları da yanıt aramaya başladı. İşte merak edilenler!

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Blue Lake Evleri hangi ay teslim edilecek?

Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut imzasıyla hayata geçirilen Blue Lake projesinde yeni dairenize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama avantajı sunuluyor. Peki Blue Lake Evleri bu yılın hangi ayında teslim edilecek?

Kütahya Şaphane TOKİ Evleri!

Kütahya Şaphane TOKİ Evleri başvuruları 13 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başladı. Toplam 137 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çorum TOKİ Evleri fiyatları!

Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL'den başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede aylık taksitler 948 TL'den başlıyor.

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık!

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruların T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edildiği projede aylık taksitler 345 TL'den başlıyor.

TOKİ evleri hangi illere yapılacak Haberi

TOKİ evleri hangi illere yapılacak

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Mayıs ayı ihale takvimi belli oldu. Vatandaşlar 50 bin sosyal konutun kura takvimini merak ederken, TOKİ yeni konutlar üreteceği şehirleri belirledi. 

Takvim'de yer alan habere göre; Nüfusu 40.000 ve altında olan ilçe ve beldelerin konut ihtiyacının karşılanması ve örnek toplu konut projeleri geliştirilmesi amacıyla yerel yönetimlerin ve kamu idarelerinin (Valilik/Belediye/Kaymakamlık) önereceği arsalar üzerinde TOKİ tarafından talep organizasyonu yöntemi ile toplu konut uygulaması yapılmaktadır. .

TOKİ EVLERİ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- TC vatandaşı olmak.
2- Ev almak istediğiniz bölgede 1 yıldan fazla bir süre oturmuş olmak
3- Daha önce TOKİ'den ev almamış olmak
4- Üzerinize ait bir mal varlığının bulunmaması
5- Aylık net gelirinizin 2600 lirayı geçmemesi

1- TOKİ Denizli Babadağ 2019 Konut Projesi...