24 / 04 / 2024

toki fabrika mı yapacak

toki fabrika mı yapacak

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ yaptığı açıklamada gıda yatırımında üreticinin finansman sorununu çözmek için TOKİ'den fabrika yatırımı yapmasını istedi.

Ekrem Demirtaş: 7500 müteahhit haksız rekabetle karşı karşıya kaldı!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti

Ender Yorgancılar: TOKİ fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar sanayileşmenin ikinci plana atılmasından yakınarak, TOKİ’nin fabrika yapması gerektiğini söyledi.

Ender Yorgancılar: TOKİ konut yerine fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar sanayileşmenin ikinci plana atılmasından yakınarak, TOKİ’nin fabrika yapması gerektiğini söyledi.

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi için başvuru dönemi başladı. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den müjde: 1000 TL peşinatla hemen anahtar teslim 11 konutu satışa çıkardı! 619 bin 630 TL'ye 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 Konut AGG Projesi kapsamında 11 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ’ye müteahhit şoku: Son 34 ihaleye telif veren olmadı!

Müteahhitler zarar ettikleri gerekçesiyle TOKİ'nin son 3 ayda düzenlediği en az 34 ihaleye teklif vermedi. Ayrıca müteahhitler yükselen döviz kuru sebebiyle inşaat malzemesi fiyatlarının tırmanışa geçtiğine de dikkat çekiyor.

TOKİ'den müjde! O ilde 180 ay vade fırsatıyla konut satacak! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinde 10 adet konutu satışa çıkardığını ilan etti. İşte konut satışına dair tüm detaylar...

TOKİ'den müjde! O ilde 10 adet konutu taksitle satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum'da 10 adet konut satışa sunulacağını duyurdu. İşte konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! TOKİ Temmuz müjdesini resmen duyurdu! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Karakeçili projesinin ihalesi yarından sonra saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

TOKİ, birikmiş 10 bin TL'si olan vatandaşlara müjdeli bir haber veriyor. Artık ayda 1500 TL taksitle ev sahibi olmak çok daha kolay! İlk olarak 12 il için duyurulan kampanyaya şimdi Ziraat ve Halk Bankası üzerinden dahil olmak mümkün!

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

toki fabrika mı yapacak Haberi

toki fabrika mı yapacak


Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ, gıda yatırımında üreticinin finansman sorununu çözmek için TOKİ'den fabrika yatırımı yapmasını istedi. Gıda yatırımında en büyük payı arsa ve binanın aldığını dile getiren Renklidağ, "Yatırımcı, arsa ve binaya para yatırıyor ancak işletme sermayesinde şişiyor. Bu yüzden yatırım olmuyor" dedi. 


Para arsaya gidiyor

Herhangi bir organize sanayi bölgesinde arsaların dönümünün 100 bin TL'den başladığını, altyapıyla bu rakamın 150 bine çıktığını belirten Renklidağ, "Örneğin gıda yatırımı için en az 10 bin metrekare yer kapatmanız lazım. Bu da takribi 12-15 milyon TL civarında yatırım gerektirir. TOKİ konut sektöründe çok başarılı oldu, bir takım imkanları da var. İstedikleri araziyi alıp kendi bünyesine katıp imarını değiştirebiliyor. TOKİ eğer sanayi arsaları üretirse, bunları ya uzun vadeyle...