20 / 04 / 2024

TOKİ fabrika üretimi

TOKİ fabrika üretimi

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

TMO'nun desteğine rağmen dev un fabrikası kapısına kilit vurdu

Toprak mahsülleri Ofisi'nin un tedarikçilerine ucuz buğday desteği yapacağını açıklamasına rağmen Samsun'da günlük 2 bin 100 ton un işleme kapasitesine sahip dev fabrika üretimi sonlandırma kararı aldı. İşte detaylar...

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına taşıyor!

Çelik modüler çözümleriyle çok sayıda kentte konut üretimi yapan Dorçe, inşaat sürecini şantiyeden kontrollü fabrika ortamına taşıyor.

TOKİ'ye 'fabrika yap kirala' önerisi!

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Tosyalı'dan Senegal'e 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı!

Tosyalı Holding, Senegal’de inşaat demiri üretimi yapacak. Firma, Senegal'de 2 milyar dolarlık yatırımla fabrika kurmaya hazırlanıyor.

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

Hotelya, fabrika yatırımı için yer arıyor!

Otel mobilyaları üretimi konusunda uzmanlaşan Hotelya by Kolsan, yeni bir fabrika açmaya hazırlanıyor. Firma, fabrika için yer arayışına başaldı.

TOKİ Pendik'te Ytong fabrika arazisine koru yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Balıkesir OSB’ye 6 yeni fabrika kuruluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret eden PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Daimler kompozit üretimi yapacakları fabrikayla birlikte malzeme üretecek 5 fabrika daha kurulacağını açıkladı. İşte o haber..

Arçelik'ten Romanya'ya 105.8 milyon euroluk fabrika yatırımı!

Arçelik'in bağlı ortaklığı Arctic Romanya'da çamaşır makinesi üretimi yapacak yeni bir fabrikanın kurulumu için teknik başvuruda bulundu.Yeni kurulacak fabrika 2 milyon kapasiteli çamaşır makinesi üretimi yapacak.

TOKİ anahtar teslimi fabrika çalışmaları hız kazandı!

2016 Eylem Planı’nda yer alan “anahtar teslimi fabrika binası” kurulması çalışmaları hız kazandı. TOKİ, şimdi de KOBİ’leri ‘kira öder gibi fabrika’sahibi yapacak. İş dünyası uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor.

Mitsubishi Manisa OSB'de fabrika kuruyor!

Mitsubishi Electric Corporation, ev tipi klima üretimi için 176 milyonluk yatırımla Manisa OSB’de fabrika kuracak. Yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

TOKİ fabrika üretimi Haberi

TOKİ fabrika üretimi

Türkiye genelinde özellikle dar gelirlere konut üreten TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Hürriyet Gazetesi'nden Erdinç Çelikkan'ın haberine göre, Eskişehir Sanayi Odası, iş dünyasının son dönemde ekonomide yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini içeren rapor hazırladı. 

''2023 Vizyon Programı'' başlıklı raporda, yabancı şirketlerin yatırımlara devan etmeleri açısından olağanüstü dönemlerde özel yatırım teşvik paketlerinin oluşturulması gerektiği vurgulandı. Raporda, sanayi yatırımlarında inşaat işlerinin önemli kaynak kullanımı gerektiği belirtilerek, ''Sanayicilerin önemli bir kısmı finansman kaynaklarını toprağa ve binaya harcamakta, makina, ekipman ve işletme sermayesi için kaynakları daralmaktadır. TOKİ, Emlak Bankası gibi kurumlar fabrika binaları üreterek uzun süreli kiralama yöntemiyle sanayicilere tahsis edebilir. Depolama alanları için de girişim ve yeni yatırımların devlet eliyle sübvanse edilmesi gerekmektedir.'' denildi.

Raporda mesleki eğitimlere finansal veya vergisel...