28 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep Mavikent şehit evleri

TOKİ Gaziantep Mavikent şehit evleri

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi 22 Kasım'da!

TOKİ Gaziantep İli Şahinbey İlçesi, Mavikent Mahallesi, 643 adet konut, 1 adet 4 dükkanlı taziye evi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Mavikent'e 643 konutluk yeni proje!

Birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor.

Gaziantep Mavikent 5.etapa başvuru sayısı 25 bini geçti!

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavikent 5'inci etap konutları için başvuru sayısı 25 bini aştı.

Gaziantep Mavikent 5. etapa yoğun ilgi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli bin aile için yapılacak Mavikent 5. etap konutlarının başvurularına vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı. Hayata geçirilen proje ile vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.

Gaziantep Mavikent Konutları'nın 4. etabında temeller atıldı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabının temeli atıldı. Yeni etapta bin 203 konut bulunuyor

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Gaziantep Mavikent kura sonuçları 2015!

Kura çekilişi kapsamında 2+1 dairelerin satışa sunulduğu Gaziantep Mavikent 4. Etap'ta 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep Mavikent kura sonuçları 2015 detayları...

Gaziantep Mavikent 4.Etap kura çekiliş sonucu açıklandı!

Toplam 1.000 adet konutun satışa sunulduğu Gaziantep Mavikent 4.Etap kura çekiliş sonucu açıklandı. Proje kapsamında 400 TL'lik aylık taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

Gaziantep Mavikent kura çekilişi sonuçları!

Gaziantep Mavikent kura çekilişi sonuçları henüz yayınlanmadı. Dün saat 09.00 itibariyle başlayan kura çekimi kapsamında 1.000 adet konut için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Gaziantep Mavikent şehit evleri Haberi

TOKİ Gaziantep Mavikent şehit evleri

TOKİ tarafından şehit ve gazi yakınları için başlayacak olan projeden dolayı büyük mutluluk yaşanıyor. Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyeleri projeden dolayı yetkililere teşekkür ettiler. Toplu Konut İdaresi başkanlığı Gaziantep'te 500 şehit ve gazi ailesine 2+1 ve 3+1 konut projesini başlatıyor. 


2+1 konut projesine yazılan şehit ve gazi yakınlarında peşinat alınmayacak. Konut projesi tamamlandığında yeni evlerine geçecek olan şehit ve gazi yakınları belirlenen sabit rakamla ödemlerini 240 ay içerisinde tamamlayacak. TOKİ'nin başlatacağı projede şehidin eşi, bekar ise anne veya babası faydalanacak. Gaziler Vakfı'nda ise öncelikle olarak başvuru sahibi gaziler faydalanacak. 


ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ PROJEDEN MEMNUN 

Mavikent bölgesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan 500 konuta Gaziantep'te yaşayan gaziler ve şehit aileleri çok özel vadeler...