29 / 03 / 2024

TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi

TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi

Konya Ilgın Projesi kapsamında üretilmekte olan 609 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017!

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

TOKİ Konya Ilgın Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin 609 adet konut olarak hayata geçirdiği Konya Ilgın Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor.

TOKİ Konya Ilgın sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya Ilgın'da inşa edilen 2+1 konutlar için yedek hak sahibi olan 5 başvuru sahibiyle sözleşme imzalanacak.

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

We Haliç Ilgın İnşaat projesi!

Ilgın İnşaat'ın We Haliç Evleri projesi 14 blokta 1.600 daireden meydana geliyor...

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

TOKİ Manisa Kula Evleri başvuru günleri!

TOKİ Manisa Kula Evleri başvuru günleri 29 Ağustos günü başlayacak. Projede ev fiyatları 71 bin 093 TL'den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci Evleri başvurusu!

TOKİ Manisa Demirci Evleri başvurusu dün başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 122 bin 616 TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Ilgın Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Ilgın Belediyesi işbirliğinde Konya'da yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 69 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

2016 TOKİ Konya Ilgın 2+1 kura sonucu!

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmadığı projede 2+1'lerin kura çekilişi bugün yapıldı. İşte 2016 TOKİ Konya Ilgın 2+1 kura sonucu...

Konya Ilgın TOKİ 2+1'lerin kura sonucu tam listesi!

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin başvurular az olmasından dolayı yapılmadı. İşte Konya Ilgın TOKİ 2+1'lerin kura sonucu tam listesi..

TOKİ Konya Ilgın kura sonuçları açıklandı!

2+1 dairelerin kura çekilişi bugün yapıldı. TOKİ Konya Ilgın kura sonuçları açıklandı...

TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekilişi sonuçları!

Bazı dairelerde başvuruların az olması dolayısıyla kura çekilişi yapılmayacak. İşte TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekilişi sonuçları...

TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi Haberi

TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi

609 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesinde 2+1 ,3+1 ve 4+1 konut alternatiflerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 91 bin liradan başlıyor 261 bin liraya kadar yükseliyor. 


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 11 Temmuz - 29 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 04 Ağustos 2016 tarihinde çekilecek.


Satış duyurusu için