28 / 03 / 2024

toki ılgın evleri son başvurusu

toki ılgın evleri son başvurusu

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede 609 adet daire satışta. TOKİ Konya Ilgın Konutları kurası 4 Ağustos gününde açıklanacak.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!

Altın kelepçe bileziklerde çılgın indirim! Herkes bu bilezikleri alıyor! 4 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi

Altın kelepçe bilezikler, son zamanların trendleri arasında yer alıyor. Elizi, tüm altın kelepçe bilezik modellerinde çılgın indirim kampanyası başlattı. Peki altın kelepçe bilezik fiyatı ne kadar? 4 Kasım 2022 altın kelepçe bilezik fiyat listesi.

English Home bombayı patlattı: yüzde 90’a varan çılgın indirim! English Home 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil ve dekorasyon markası English Home çılgın indirimlerle karşımızda. Tüm kategorilerdeki yüzde 60 indirime ek olarak ekstra yüzde 30 indirim daha yaptı. İşte çılgın indirimler… English Home 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim! Çılgın kampanya! Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında tüm çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim fırsatı başladı. Çılgın kampanya niteliğinde olan bu küpeler çok uygun fiyata satılıyor. Peki çocuk altın küpe fiyatları ne kadar? Çocuk altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi.

Dolar kahini Selçuk Geçer'den çılgın dolar yorumu! ABD enflasyonundan sonra korkutan açıklama geldi! Söylemedi demeyin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, ABD enflasyonun açıklanmasından sonra korkutan dolar açıklaması geldi. ''Söylemedi demeyin'' diyerek belirten Geçer dolar için çılgın yorumu yaptı.

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı! İşte Blue Diamond pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı. Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim kampanyası ile satılan pırlanta takıların fiyat listesi açıklandı. Peki Blue Diamond pırlanta fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond 6 Ekim 2022 fiyat listesi..

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar için güzel haber Atasay'dan geldi. Çılgın düğün fırsatı resmen başladı. Altın set fiyatları sadece 9 bin TL'den başlıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatı kaç lira? İşte Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına çılgın zam! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Ağustos 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına, haftanın ilk işlem gününde çılgın zam geldi. Dolar kurunun etkisi ile peş peşe zam gelen hurda fiyatları fahiş fiyatlara ulaştı. Peki bugün hurda fiyatları bugün ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? İşte 29 Ağustos 2022 hurda fiyat listesi...

BİM'den iPhone alacaklara müjde! Çılgın indirimi kaçırmayın! A101 bunu görünce şok olacak! 18 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM, mobil uygulamasında iPhone telefonları çılgın fiyatlarla satışa sundu! iPhone 11, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ne ararsan var! İşte BİM iPhone 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Analistlerden çılgın altın yorumu: 2 günde her şey değişecek, yatırımcılar bakmadan geçmeyin

Analistlerden altınla ilgili çılgın bir yorum geldi. ABD'den açıklanacak enflasyon ve Merkez Bankası'nın faiz kararının altında çok şeyi değiştireceğini belirten analistler, altının kısa sürede beklenen seviyeye çıkmaması durumunda düşüş eğilimi göstereceğini savunuyor.

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

toki ılgın evleri son başvurusu Haberi

toki ılgın evleri son başvurusu

Başvuru döneminin bugün sona erdiği projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince yürütülüyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinde kalanı 180 ay vadelendirme ya da yüzde 15 peşinde 156 ay vade, yüzde 10 peşinde ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Konya Ilgın Konutları kurası!

Peşinatların 9 bin 117 TL'den başlangıç gösterdiği projede kura çekilişi 4 Ağustos gününde gerçekleşecek.


Satış duyurusu için