25 / 04 / 2024

toki ısparta konutları ne zaman başlıyor

toki ısparta konutları ne zaman başlıyor

TÜED Şube Başkanı Ersal'ın "Emekliler olarak ucuz konut istiyoruz" çağrısı karşılık buldu. AK Parti Milletvekili Bilgiç, seçimin ardından TOKİ'nin 4. etap konut çalışmalarına başlayacağını duyurdu.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ Isparta Konutları için destek bekleniyor!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, TOKİ'nin Isparta'ya konut yapmayacak iddialarını yanıtladı. Ersal, ''Haber asılsızdır. TOKİ'nin bu yıl temelinin atılması için destek bekliyoruz'' diye konuştu.

TOKİ İscehisar Konutları için şantiye kurulacak!

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Isparta Keçiborlu 2. Etap'ın kurası çekildi!

Isparta Keçiborlu'da yükselen 2. etap TOKİ konutlarının kurası çekildi. Toplamda 156 konut inşa edilirken, çekilişle 121 adet daire sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

toki ısparta konutları ne zaman başlıyor Haberi

toki ısparta konutları ne zaman başlıyor


Bir süre önce Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanı Abdulkadir Ersal emekliler ve dar gelirli aileler için TOKİ aracılığıyla toplu konut yapılması talebinde bulunmuş ve sadece üyelerinden 1000'in üzerinde imza topladıklarını açıklamıştı. 

Bu talebin ardından AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konuya sessiz kalmadı ve müjdeli bir açıklamada bulundu. 


"TOKİ İSPARTA'DA 4. ETAP KONUT ÇALIŞMALARIN A BAŞLAYACAK


 Çağrının ardından TOKİ yetkilileriyle görüştüğünü ve dar gelirli vatandaşlar ile emeklileri kaliteli ve ucuz konut sahibi yapacaklarını belirten Bilgiç, "Buradan müjdeyi veriyorum. Seçimin hemen ardından talep toplama çalışmalarını yapacağız ve TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız kanalıyla konut yapım çalışmalarına başlayacağız. Böylece TOKİ İsparta'da 4. etap konut çalışmalarına başlayacak. Emeklilerimizin de, işçimizin de, memurumuzun da, gencimizin de, esnafımızın da yaşlımızın da, kısaca toplumumuzun bütün kesimlerinin sorunlarını...