24 / 04 / 2024

toki istanbul maltepe

toki istanbul maltepe

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Maltepe Atışokulu projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu projede 1.692 yeni konut yer alacak.

TOKİ Maltepe Başıbüyük'te 320 adet hait inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Maltepe Başıbüyük Mahallesi 320 adet hait, 1'er adet sosyal tesis ve kapalı otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Maltepe'deki TOKİ evleri heyelan tehlikesi altında!

Maltepe Başıbüyük’te kentsel dönüşüm için yaptırılan TOKİ evleri heyelan tehlikesi altında. Çevredeki binalarda ve bitişikteki okulda çatlaklar oluştu, vatandaşlar tedirgin.

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul projelerinde son dakika! 603 konutluk yeni proje için daha tarih belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Maltepe projesinin ihalesini 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını duyurdu! İşte merak edilen kadro dağılımı…

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. İşte merak edilen kadro dağılımı ve başvuru şartları…

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika! 577 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika... Maltepe'de inşa edilecek olan 577 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için tarih belli oldu! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023projesi için tarih resmen belli oldu... Maltepe'de inşa edilecek 603 yeni konutu sakın kaçırmayın...

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı. 

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

toki istanbul maltepe Haberi

toki istanbul maltepe

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Maltepe projesi için düğmeye bastı.

İstanbulluların yüzünü güldüren TOKİ projesi, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

TOKİ Maltepe projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 554 milyon 687 bin 712 TL'ye mal olacak.

Merakla beklenen proje kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselecek olan  İstanbul İli, 3, 4 ve 5. Etap olarak hayata geçirilecek. 

Peki TOKİ Maltepe projesinde hangi konut tipleri yer alacak? Proje kaç blok olarak inşa edilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

ÇED alanının 110 bin 946 metrekare olarak belirlendiği proje 67 blok olarak inşa edilecek. 

TOKİ Maltepe Atışokulu projesinde 1 oda 1 salon...