26 / 04 / 2024

toki istanbul medeniyet üniversitesi ihale tarihi

toki istanbul medeniyet üniversitesi ihale tarihi

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap Kapsamında Bulunan Binalara Ait Uygulama Projeleri, Zemin Etüdleri, Mahal Listeleri, Teknik Şartnameleri, Metraj ve Keşiflerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Kadıköy'de kuruldu.

30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini tüm hızıyla sürdürüyor. TOKİ İstanbulluların merakla beklediği projeler için düğmeye bastı. İşte, 30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 605 konut projesinde başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 160 bin TL'den başlıyor.

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuruları 2 Nisan'da başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 605 konut için başvuru dönemi 2 Nisan'da başlıyor. Projeden 160 bin TL'ye konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ İstanbul Kayabaşı başvuruları 26 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ'nin Başakşehir Kayabaşı'ndaki 44 adet tripleks konutu için başvurular 26 Şubat 2018-29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ İstanbul'da yeni konut hamlesine hazırlanıyor!

TOKİ, İstanbul'da yeni bir konut hamlesine hazırlanıyor. Detayları henüz netleşmeyen projenin hangi gelir grubuna satılacağı da belli değil. 

TOKİ İstanbul projelerinde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin sosyal konut projesi hayata geçirmeyi planlıyor. İşte, TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 konut projesi... 

TOKİ İstanbul'da yeni projelere devam edecek!

65 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ, İstanbul'da yeni projeler üretmeye devam edecek.

TOKİ İstanbul'da 65 bin konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan, geçtiğimiz yıl 65 bin konutu ihale ettiklerini ve bu yılda aynı hedefi yakalayacaklarını ifade etti.

toki istanbul medeniyet üniversitesi ihale tarihi Haberi

toki istanbul medeniyet üniversitesi ihale tarihi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1 Etap Kapsamında Bulunan Binalara Ait Uygulama Projeleri, Zemin Etüdleri, Mahal Listeleri, Teknik Şartnameleri, Metraj ve Keşiflerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün gerçekleşecek.


İlanın detayı:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1 Etap Kapsamında Bulunan Binalara Ait Uygulama Projeleri, Zemin Etüdleri, Mahal Listeleri, Teknik Şartnameleri, Metraj ve Keşiflerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt Numarası:2014/128121

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi...