26 / 04 / 2024

toki istanbul son durum

toki istanbul son durum

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için tarih belli oldu. 

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında son dakika açıklaması yaptı.

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İstanbul projelerinde son dakika! 603 konutluk yeni proje için daha tarih belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Maltepe projesinin ihalesini 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kuralarında son dakika! Nisan 2023 kuraları tek tek çekiliyor! İşte en güncel kura takvimi

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kuralarında son dakika... TOKİ Nisan 2023 kuraları tek tek çekiliyor! İşte en güncel kura takvimi...

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kuraları çekildi.

toki istanbul son durum Haberi

toki istanbul son durum

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul'da hayata geçireceği yeni projeler için tarih belli oldu. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin yeni projeleri mega kent İstanbul'un Ataşehir ve Arnavutköy ilçelerinde yükselecek.

Peki İstanbulluların merakla beklediği TOKİ İstanbul projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte TOKİ'nin resmi internet sitesindeki o detaylar...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin merakla beklenen İstanbul projeleri, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı,  Esenler İlçesi Güney Proje Alanı ve Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesindeki o ihale ilanları...

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 3. Etap 211 Konut ve 23...