19 / 04 / 2024

TOKİ İzmir Uzundere projesi

TOKİ İzmir Uzundere projesi

İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Yenitepe'deki 267 konutu yarın satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki İlbank projesinde bulunan 267 konutu yarın satışa sunuyor. 

TOKİ İzmir Yenitepe'de 267 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 267 konutu 30 Eylül perşembe günü satışa sunuyor.

TOKİ'den İzmir Uzundere'ye 809 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

TOKİ İzmir kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ İzmir kura çekilişi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 286 adet konut bulunuyor.

Folkart Line fiyat!

Folkart Line fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İzmir Uzundere'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen proje 12 blokta 422 bağımsız birimden oluşuyor. 

TOKİ İzmir Torbalı 2018 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İzmir Torbalı 2018 kura çekilişi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede konut fiyatları 166 bin TL'den başlıyor.

TOKİ İzmir Ödemiş projesi işte böyle olacak!

TOKİ, İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde 468 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camiden oluşacak proje için ihale yaptı..

TOKİ İzmir Torbalı'da 286 konut satıyor!

TOKİ İzmir Torbalı'da alt gelir grubu kapsamında 127, orta gelir grubu kapsamında 159 konut satıyor.  Fiyatların 166 bin 709,49 TL'den başladığı projede kuralar 9 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ İzmir Tire orta gelir projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ İzmir Tire orta gelir grubu projesinde yer alan 172 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ İzmir Uzundere projesi Haberi

TOKİ İzmir Uzundere projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi, İzmir Uzundere projesi için düğmeye bastı.

Türkiye'nin dört bir yanında ürettiği konutlarla dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, İzmir Uzundere'de 809 yeni konut inşa edecek.

İhalesi 26 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olan TOKİ İzmir Uzundere projesinde konutların yanı sıra 2 adet ticaret merkezi de yer alacak.

İhale ilanı:
İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 26 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN  ...