28 / 03 / 2024

TOKİ kampanyalarına başvuru sayıları 2019

TOKİ kampanyalarına başvuru sayıları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyası için başvurular devam ediyor. Peki hangi ildeki hangi kampanyaya kaç başvuru geldi? İşte proje proje başvuru sayısı...

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısı 670 bini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, maliyetin yarısını devletin üstlendiği Yarısı Bizden kampanyasına gelen başvuru sayısı 670 bini aştı...

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ faizsiz konut kredisi başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla dar gelirli aileler başta olmak üzere pek çok vatandaş uygun fiyatlı ev satın alma imkanına sahip oluyor. Vatandaşlara kurum tarafından belirli şartlarda faizsiz konut kredisi de veriliyor. Peki, TOKİ faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir?

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

TOKİ kampanyalarına başvuru sayıları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyası için başvurular devam ediyor. Peki hangi ildeki hangi kampanyaya kaç başvuru geldi? İşte proje proje başvuru sayısı...

İmar barışına başvuru şartları!

İmar barışına başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam ediyor. Peki, imar barışına başvuru şartları nelerdir?

İmar barışına başvuru nasıl yapılır?

Mevzuata aykırı yapılar imar barışı ile kayıt altına alınıyor. Peki, imar barışına başvuru nasıl yapılır? İmar barışına başvuru nereden yapılır?

Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor!

İstanbul Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50-60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor" diye açıklama yaptı. 

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına rekor başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvuru rekor seviyeye ulaştı. 

Bitlis OSB'de yatırım için Kalkınma Bankası'na başvuru yapıldı!

Bitlis'te 70'den fazla girişimci, "Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek için Kalkınma Bankası'na başvuru yaptı.

TOKİ kampanyalarına başvuru sayıları 2019 Haberi

TOKİ kampanyalarına başvuru sayıları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başlattığı 50 bin sosyal konut projesi için başvuru süreci devam ediyor. 67 şehirdeki 50 bin konut projesi için başvuru dönemi 6 Mart 2019 tarihi itibariyle başladı. 

TOKİ'nin yeni sosyal konut kampanyası kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek konutlar için talepler 19 Nisan 2019 tarihine kadar alınacak.

Peki TOKİ 50 bin sosyal konut projesinde hangi ile kaç başvuru geldi? Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com sizler için hangi projelere ne kadar başvuru geldiğini açıkladı.

Başvuru sayısı günlük olarak Türkiye'nin bir numaralı emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

21 Mart 2019 tarihi itibariyle kampanyalara gelen başvuru sayısı şu şekilde; 

SIRA
NO           PROJE ADI

BAŞVURU...