29 / 03 / 2024

toki kandıra evleri

toki kandıra evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra’da inşa edilecek 206 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi.

TOKİ Kandıra projesi ne zaman başlayacak?

Kandıra Belediyesi’nin, TOKİ ile birlikte yürüttüğü toplu konut projesinde arazideki mülkiyet sorunu çözüldü, proje başlıyor. Ünal Köken, "Kandıra’da yeni bir alt merkez oluşturma amacını taşıyoruz” dedi.

Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri fiyat listesi!

TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede başvurular 30 Ocak'ta sona erecek. İşte Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri fiyat listesi...

TOKİ'nin Kandıra Konutları'nda indirim yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kandıra'ya yapılacak olan konutların fiyatlarında indirime gidildi. Talebin az olması üzerine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, süre uzatımı ve fiyatlarda indirim talep etmişti.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kocaeli Kandıra TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Kandıra'da hayata geçirdiği 260 konutun kura çekilişi yapıldı.

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018!

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 henüz belli olmadı. Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

toki kandıra evleri Haberi

toki kandıra evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra’da inşa edilecek 206 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi. Kandıra Orhan Mahallesi’nde; 13 blok halinde, zemin + 3 kat planında düşük katlı konutların yapılması planlandı. Proje çerçevesinde 2+1 planında 110 konut ile 3+1 planında 96 konut inşa edilecek.

YÖRESEL MİMARİ DOKU

Orhan Mahallesi’nde inşa edilecek konutlar bölgenin yöresel mimari dokusu örnek alınarak projelendirildi. Tasarım; pencerelerin boyutları, kat silmeleri, zemin kata kadar bölgeye has taş kaplaması gibi yöresel mimari unsurlar örnek alınarak gerçekleştirildi. Mahalle konseptinde projelendirilen yerleşim planında, binaların konumları ve yükseklikleri, yollar ve peyzaj alanları bu kapsamda düzenlendi.


Manşet...