25 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.



 

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında hayata geçirilen projeden 77 konutun hak sahipleri belirlendi.

Kura töreni, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapıldı.

Yükseklikleri zemin+3 olan, 2 oda 1 salon planında inşa edilen konutlar 349 liradan başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa çıktı.

Kocaeli Kandıra’da sadece emekli vatandaşlar için hayata geçirilen projeyle kente yeni bir değer kazandırıldı. Proje genelinde 270 konutun yanı sıra cami de mevcut.

Kocaeli Kandıra  TOKİ  emekli projesiyle yerleşim alanının yeni bir yaşam merkezine dönüşmesi hedeflendi. Yöresel mimari tarzda hayata geçirilen projede; bina cephelerinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler, söve ve kat silmeleri kullanıldı.

TOKİ, “İkinci Bahar Projesi” ile farklı şehirlerde aşamalı olarak hayata geçirilen konut projelerinden daire sahibi olmayan emekliler için yüzde 25 kontenjan ayırıyor. Ayrıca talep örgütlenmesi modeli ile de valilikler ve belediyeler üzerinden emekli vatandaşların talepleri alınarak yeni konut projeleri hayata geçiriliyor.

 

Kura sonuçları için tıklayın

 


Geri Dön