29 / 03 / 2024

TOKİ Karaman evleri kura günü

TOKİ Karaman evleri kura günü

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’ kapsamında yer alan 419 konut için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü ne zaman?

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

TOKİ Karaman OSB kura sonuç listesi!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü 428 adet konutluk Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman OSB kura sonuç listesi...

TOKİ Karaman Organize kura sonuçları!

428 adet konuttan meydana gelen TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kuralar bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Organize kura sonuçları..

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi'nde yer alan 2+1 32 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu..

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel projesindeki daireler için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Emeklilere Özel olarak hayata geçirdiği projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı.

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman OSB kura sonucu 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman OSB çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık!

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 2016!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 2016 listesi henüz açıklanmadı. Projede yer alan ve kura çekilişi iptal konutların sahipleri yarın belirlenecek. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu 2016!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'ndeki 32 konutun kura çekilişi yarın gerçekleşecek. TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekim tarihi!

428 adet daireden meydana gelen Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekim tarihi...

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman evleri kura günü Haberi

TOKİ Karaman evleri kura günü

Karaman Merkez Kırbağı  ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’  kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 419 konut, 06 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. 


TOKİ Karaman Merkez projesindeki daireler için başvurular, T. Halk Bankası A.Ş.’nin yetkili Karaman Şubeleri aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulmakta.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü!

TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü  11 Nisan 2017 olarak belirlendi.  Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da

kura ile belirlenecek.


Satış duyurusu için