28 / 03 / 2024

toki Kayaşehir Millet Bahçesi

toki Kayaşehir Millet Bahçesi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Cumhurbaşkanımız 81 ile en az 1 millet bahçesi yapılmasını istediğinden dolayı önümüzdeki süreçte 81'den daha fazla millet bahçesi inşa edeceğiz." dedi..

Kayaşehir Millet Bahçesi Cumartesi açılacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Millet Bahçesi’nin ilk etabı Cumartesi günü açılacak. 350 bin metrekareden oluşan birinci etap içerisinde birçok sosyal alan yer alıyor.

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ, İstanbul'da yaklaşık bir milyon metrekarelik alanda 4 etap halinde inşa edilecek Kayaşehir Millet Bahçesi'nin, 2,3 ve 4'üncü etaplarının ihalesi gerçekleştirildi.

Kayaşehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayaşehir 2-3-4 Etaplar Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi 14 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir 2.,-3.,-4. etaplar Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi Cumartesi açılacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Millet Bahçesi’nin ilk etabı Cumartesi günü açılacak. 350 bin metrekareden oluşan birinci etap içerisinde birçok sosyal alan yer alıyor.

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Kayaşehir, Millet Bahçesi ile daha çok yeşil!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kayaşehir Millet Bahçesi'nin İstanbul'a yeni bir soluk getireceğini belirterek projeyle şehre yeni bir kentsel alan kazandırılacağını söyledi...

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

TOKİ Kayaşehir 3+1 kura sonucu 5 Ekim!

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonuçları dün açıklandı. Projede 1+1 ve 3+1 dairelerin kura çekimi ise bugün yapılıyor. TOKİ Kayaşehir 3+1 kura sonuçları listesi toki.gov.tr'de yayınlanır yayınlanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak....

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de toplam 400 adet konut 7 Mayıs 2015 tarihinde kura ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Kayaşehir 2015 başvuru 23 Mart'ta başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir'de yapımı süren bin 500 yeni konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığını açıkladı..

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ödeme planı!

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ödeme planına göre daireler yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Başvuru tarihlerinin 23 Mart 2015'te gerçekleşeceği projede başvurular için 2 bin TL tutarı ödeniyor.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de engelli kontenjanı var mı?

3 ayrı bölgede satışa çıkan TOKİ, 18.Bölge ve 19.Bölge'de toplam 1100 konut satışa çıkarırken, 23.Bölge Alt Gelir Grubu için 400 konut satışa sundu. Kayaşehir 23.Bölge'de engellilere kontenjan var mı?

toki Kayaşehir Millet Bahçesi Haberi

toki Kayaşehir Millet Bahçesi

TOKİ merkez binasında basın toplantısı düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, millet bahçeleri projesinde TOKİ'nin aktif olarak görev aldığını söyledi. 

"81'den daha fazla millet bahçesi inşa edeceğiz"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla İcraat Programı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 28 ilde yaklaşık 25 milyon metrekarelik alanda 52 millet bahçesinin çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk 100 günlük icraat programı kapsamında 5 millet bahçesinin açılışının yapıldığını anımsatan Ömer Bulut, sözlerine şöyle devam etti;

"Bu 5 millet bahçesinden Kayaşehir 1. etap ve Kayaşehir Kuzeyyakası, TOKİ ve TOKİ'nin iştiraki tarafından tamamlanmış olan millet bahçeleriydi. İkinci 100 gün için ise 5 millet bahçesinin daha yapımının tamamlanması hedefleniyor. Bunlardan biri bizim Diyarbakır'da Dicle Vadisi'nde...