26 / 04 / 2024

toki kayaşehir ne zaman satışa çıkacak

toki kayaşehir ne zaman satışa çıkacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği 862 konutun detayları belli oldu. İşte 7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi...

TOKİ Kayaşehir projesinin detayları belli oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği 862 konutun detayları belli oldu.

Toki Kayaşehir'de bin 500 konutu satışa çıkarıyor!

TOKİ, Başakşehir'in Kayaşehir Mahallesi'nde bin 500 sosyal konutu satışa çıkarıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'da alt gelir grubuna yönelik bin 500 sosyal konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna 25 Nisan 2018 yanıtını verebiliriz.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 2 güne girildi. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Son başvuru tarihinin 11 Nisan olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir projesi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

TOKİ Kayaşehir başvuruları için son 7 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 7 güne girildi. Projede en düşük konut fiyatı 160 bin 185 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu projesinde 605 yeni konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için yeni konutlar hayata geçiriyor. Peki, TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 24. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ'nin geçtiğimiz aylarda kurayla satışa çıkardığı 1.892 konut teslim edilmek üzere sahiplerini bekliyor. Peki TOKİ Kayaşehir 24. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayaşehir 1.892 konut projesinde KDV ne kadar?

TOKİ tarafından Kayaşehir'de mahalle konseptinde inşa edilen 1.892 konut projesinde kura çekilişi geçtiğimiz hafta yapıldı. Projede sözleşmeler imzalanmaya başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 1.892 konut projesinde KDV ne kadar?

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

TOKİ Kayaşehir 3+1 kura sonucu 5 Ekim!

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonuçları dün açıklandı. Projede 1+1 ve 3+1 dairelerin kura çekimi ise bugün yapılıyor. TOKİ Kayaşehir 3+1 kura sonuçları listesi toki.gov.tr'de yayınlanır yayınlanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak....

toki kayaşehir ne zaman satışa çıkacak Haberi

toki kayaşehir ne zaman satışa çıkacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir'de yepyeni bir proje hayata geçirecek. İşte 7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi...

1-) Projede kaç konut var?
-TOKİ'nin Kayaşehir projesinde toplamda 862 konut yer alacak.

2-) TOKİ Kayaşehir projesinde hangi daire tipleri bulunuyor?
-Projede 40 adet 1+1, 190 adet 2+1, 514 adet 3+1 ve 118 adet 4+1 daire bulunuyor. 

3-) Projenin ihalesi ne zaman yapıldı?
-TOKİ Kayaşehir projesinin ihalesi 16 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı.

4-) Projede konut dışında neler olacak?
-Projede konutlar dışında 2 adet ticaret merkezi ve kapalı otopark bulunacak. 

5-)TOKİ Kayaşehir'in inşaatı ne zaman başlayacak?
-Projede sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde  yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak.

6-)Proje ne kadar sürede tamamlanacak?
-TOKİ Kayaşehir projesi için yer tesliminin yapılmasının ardından 650 takvim gününde projenin tamamlaması planlanıyor.

7-Projenin...