29 / 03 / 2024

toki kayseri alt gelir grubu

toki kayseri alt gelir grubu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 278 adet konut için başvuru dönemi 28 Mart'ta başlıyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi'de başvuru dönemi 25 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 464 adet konut için başvuru dönemi 25 Şubat-15 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor...

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesinde yer alan 3 adet konut bugün satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir 2020 projesi 13 Ocak tarihi itibariyle satışa çıkacak.

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri Aksubağları mahallesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri İncesu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir 13 Kasım kura sonuçları açıklandı!

121 konuttan meydana gelen TOKİ  Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesinde 13 Kasım kura sonuçları açıklandı. İşte kazananlar listesi...

13 Kasım 2017 TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu!

Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu henüz belli olmadı. 13 Kasım 2017 TOKİ  Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası yarın!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konutun kurası yarın çekilecek. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ  Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 121 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu sözleşme tarihleri!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan AGG sözleşme programı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu (AGG) sözleşme programı detayları haberimizde yer alıyor. Projede 346 adet 58,73 metrekare ve 60,90 metrekare daire tipleri sunuluyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi bugün açıklandı. Projede 346 adet konut bulunuyor.

toki kayseri alt gelir grubu Haberi

toki kayseri alt gelir grubu

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu'nda yer alan 278 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 28 Mart 2013 tarihinde başlayıp, 16 Nisan 2013 tarihinde sona eriyor. Kura çekilişi 27 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşecek.


TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutların alanları; 64,71 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 dairelerin fiyatları 45 bin 166 TL ile 63 bin 681 TL olarak belirlendi. 4 bin TL peşinat verilen konutlar için 180 ay vade yapılıyor. Konutların en düşük başlangıç taksiti 228,7 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 331,71 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kayseri Melikgazi'de, konut satış bedellerine KDV, banka komisyonu dahil edilmeyecek olup, bu tutar hak sahibi olacak alıcılara aittir.


Detaylı bilgi için