19 / 04 / 2024

toki kınık evleri fiyat

toki kınık evleri fiyat

TOKİ ve İzmir Kınık Belediye Başkanlığı işbirliği kapsamında hayata geçirilen 276 adet konut satışa sunuluyor. Projede konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İlios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim!

Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilen ilios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim ediliyor. Peki İlios Ayvalık evlerinin fiyatları ne kadar? İlios Ayvalık evleri kaç lira? İşte İlios Ayvalık evleri güncel fiyat listesi...

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Sinpaş Altın Oran Evleri ödemeleri!

2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarından meydana gelen Sinpaş Altın Oran Evleri'nde 1+1 daireler 500 bin TL'den başlıyor..

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

toki kınık evleri fiyat Haberi

toki kınık evleri fiyat

TOKİ İznik Kınık Konutları projesi kapsamında 276 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede daireler için başvuru dönemi yarın sona eriyor. 


TOKİ İzmir Kınık projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 74,82 metrekare ile 109,95 metrekare arasında değişiyor. 


Başvuru işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kınık Şubesi bankacılık aracılığıyla yürütüleceği projede 2+1 dairelerin başvuru bedeli  4 bin TL, 3+1 dairelerin başvuru bedeli 6 bin TL.


TOKİ İzmir Kınık Konutları projesinde 2+1 daireler 112 bin liradan, 3+1 daireler 165 bin liradan satışa sunuluyor. 


Projede; 2+1'ler için yüzde 12 peşinde 180 ay vade, yüzde 15 peşinde 216 ay vade, yüzde 20 peşinde 240 ay vade imkanı sağlanıyor. 3+1'ler için ise, yüzde 10 peşinatta kalan ücreti 120 ay taksit,...