28 / 03 / 2024

toki kırıkkale merkez konutları kura

toki kırıkkale merkez konutları kura

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kırıkkale Merkez Yenimahalle Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 174 adet konut için kura çekilişi yarın...

TOKİ Kırıkkkale Yenimahalle'de kura çekilişi için son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kırıkkale Merkez Yenimahalle Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 174 adet konut için kuralar 6 Mart'ta çekilecek...

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva orta gelir grubu projesi başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan 327 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle Kentsel Dönüşüm projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

toki kırıkkale merkez konutları kura Haberi

toki kırıkkale merkez konutları kura

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 174 konut kura yöntemiyle satışa sunuldu. Başvuruları 28 Şubat'ta sona eren projede, kura çekilişi 6 Mart 2013'ta (yarın) gerçekleşecek.


TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle yer alan 174 konutun alanları; 95,12 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 daireler 73 bin 990 TL ile 92 bin 88 TL arasında fiyatlarla satılıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan 2+1 konutlar için başlangıç taksiti en düşük 462,43 TL, en yüksek 893,32 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle'de, anahtar teslimi öncesinde KDV Kanunu uyarınca, KDV bedeli yüzde 1 alıcılar tarafından ödenecektir. 


Detaylı bilgi için