18 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe başvuruları başladı mı

TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe başvuruları başladı mı

TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe Konutları'nda yer alan 1 adet ev açık satışa sunuluyor. TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe başvuruları başladı.

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

TOKİ, Kocaeli'de 22 bin 565 konut inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli'nde 22 bin 565 konut inşa ediyor. İnşa edilen konutların 19 bin 26'sı hak sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

TOKİ Kocaeli'deki 8 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli’nin de yer aldığı 25 ilde toplam 3 milyon 800 bin 951 metrekare büyüklüğünde 199 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar ne zaman yıkılacak?

1999 Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli’deki binalara hasar tespit çalışmaları yapıldı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,TBMM’de Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar hakkında sorular yöneltti. Milletvekili Türkkan;"500 bina neden hala yıkılmadı?" sorusunu sordu.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe başvuruları başladı mı Haberi

TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile engelli vatandaşlarımız için mevcut haliyle açık satışa sunuluyor.


Satışa sunulan konutların tamamı “%40 Engelli Vatandaşlar” tarafından satın alınabilecek.


TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe başvuruları başladı. Projeye başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Aylık taksitlerin 1.018,18 TL'den  başladığı TOKİ  Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe Evleri'nde daire alanı 120,18 metrekare olarak dizayn edildi. 


Anahtar teslimli olarak satışa sunulan  TOKİ  Kocaeli Tavşantepe Evleri'nde 16 bin 291 TL ile peşinat ödenebiliyor.


TOKİ Kocaeli Bekirpaşa Konutları'nda daire fiyatı 162 bin 909 TL olarak belirlendi. 


Satış ilanı için tıklayın

Fiyat listesi için