24 / 04 / 2024

TOKİ kocaeli ne zaman

TOKİ kocaeli ne zaman

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ’nin Kocaeli’de yaptığı yatırımlar görüşüldü. Öte yandan Kocaeli’de yer alan ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı.

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin inşaatı başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Köseler Mahallesi'ne yapılacak konutların inşasına başlanıyor.Proje 82 milyon liraya mal olacak...

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları!

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kocaeli Gebze 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 kurası ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 ödemeler nasıl? İşte TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Kocaeli 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kocaeli 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ Kocaeli 50 bin konut fiyat listesi ne kadar? TOKİ Kocaeli 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Kocaeli başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kocaeli başvuruları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kocaeli 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Kocaeli 2019 fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

2016 TOKİ indirimi ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin her yıl geleneksel olarak yaptığı indirim kampanyası 2016 yılı için düşünülmüyordu. Ancak yoğun talep üzerine indirim yapılacak. Peki, 2016 TOKİ indirimi ne zaman başlayacak?

TOKİ kocaeli ne zaman Haberi

TOKİ kocaeli ne zaman

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede TOKİ’nin Kocaeli’de yapacağı okul, eğitim ve spor alanları ile kültür merkezleri gibi sosyal projelerin yanı sıra konut projeleri de ele alındı.


Projelerin değerlendirildiği görüşmede öncelik verilecek çalışmalar belirlendi. Devam eden projeler konusunda da bilgilendirme yapıldı. Öte yandan Kocaeli’deki ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı.


Bakan Işık başkanlığındaki toplantıda önemli kararlar alırken, yapımına karar verilen projelerin önümüzdeki günlerde açıklanacağı...