16 / 04 / 2024

TOKİ’nin Kocaeli projeleri görüşüldü!

TOKİ’nin Kocaeli projeleri görüşüldü!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ’nin Kocaeli’de yaptığı yatırımlar görüşüldü. Öte yandan Kocaeli’de yer alan ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı.



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede TOKİ’nin Kocaeli’de yapacağı okul, eğitim ve spor alanları ile kültür merkezleri gibi sosyal projelerin yanı sıra konut projeleri de ele alındı.


Projelerin değerlendirildiği görüşmede öncelik verilecek çalışmalar belirlendi. Devam eden projeler konusunda da bilgilendirme yapıldı. Öte yandan Kocaeli’deki ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı.


Bakan Işık başkanlığındaki toplantıda önemli kararlar alırken, yapımına karar verilen projelerin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.


TOKİ 


Geri Dön