24 / 04 / 2024

toki kocasinan ihale

toki kocasinan ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yerel mimaride inşa edilecek 357 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de 118 konut yaptıracak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocasinan projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kayseri Kocasinan 572 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Kocasinan Karpuzatan projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

toki kocasinan ihale Haberi

toki kocasinan ihale


26 Mayıs tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Konutlar 3+1 ve 4+1 gibi farklı planlarda, zemin + 3 kat ve zemin + 4 kat yüksekliklerinde inşa edilecek. 357 konutun 318’i 3+1 planında, 39’u da 4+1 planında tasarlandı. Konutların cephelerinde geleneksel Türk mimarisine uygun ferforje korkuluklar, cephe kaplamalarında ise yöresel taş kaplama malzemeler...