25 / 04 / 2024

toki konut ihaleleri

toki konut ihaleleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk yarısında 63 ihalede 20 bin 973 konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini açıkladı..

TOKİ 290 iş yeri ile 4 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, 28 ilde 290 iş yeri ile 3 ilde 4 konutu 28 Nisan 2017 tarihinde Açık Artırma ihale yönetimi ile satışa sunacak.

TOKİ darbe girişimi sonrası ihalelere hız verdi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminden sonra ülkenin geleceği için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, "15 Temmuz'dan sonra 5 bin 613 konutun ihalesini gerçekleştirdik. Ağustos ve Eylül ayları için ise 8 bin 979 konutun ihale tarihini belirledik" dedi.

TOKİ Çorum Uğurludağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin Çorum Uğurludağ İlçesi'ndeki 100 adet konutluk projesinin ihalesi yapıldı. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, ihalenin önceki gün yapıldığını belirterek projenin Uğurludağ'a hayırlı olmasını diledi.

TOKİ yıl başına kadar 3 bin konutun ihalesini yapacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, arazi buldukları her yerde emeklilerin ve alt gelirlilerin ev ihtiyacını karşılayabileceklerini belirterek, "Anadolu'nun hemen hemen her yerinde 250 lira taksitle ev talebini karşılayacak imkanımız var" dedi.

TOKİ 2015'te 50 bin nitelikli konut yapmayı hedefliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 2002'den 2014'e kadar 650 bin konut ürettiklerini ifade ederken,2015 yılı içerisinde 50 bin nitelikli konut yapmayı hedeflediklerini belirtti.

TOKİ 2015'in ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini gerçekleştirdi!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, "Yıl sonu geldiğinde 50 bin konut hedefini asmış olacağız. İnşallah 55-60 bin konut üreteceğiz" dedi.

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın!

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın yapılacak. Kira öder gibi işyeri ve konut sahibi yapan TOKİ, yüzde 10 peşinatla ödeme fırsatı sunuyor.

TOKİ Kayabaşı 18. Bölge 2. Etap 464 adet konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Başakşehir Kayabaşı 18. Bölge 2. Etap'ta yapılacak 464 adet konutun çevre ve düzenleme işi ihalesi 8 Ekim 2013 tarihinde (bugün) ihaleye sunuluyor...

TOKİ Kayabaşı 18. Bölge 2. Etap 464 adet konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Başakşehir Kayabaşı 18. Bölge 2. Etap'ta yapılacak 464 adet konutun çevre ve düzenleme işi ihalesi 8 Ekim 2013 tarihinde yarın ihale ediliyor...

TOKİ Kayabaşı 18. Bölge 2. Etap 464 adet konut ihalesi 8 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Başakşehir Kayabaşı 18. Bölge 2. Etap'ta yapılacak 464 adet konutun çevre ve düzenleme işi ihalesi 8 Ekim 2013 tarihinde ihale ediliyor...

TOKİ Çanakkale Gelibolu 184 konut inşaat işi ihalesi 3 Haziran'da!

TOKİ Çanakkale Gelibolu 184 adet konut, 1'er adet ısı merkezi, nizamiye kulübesi, çevre emniyet sistemi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 3 Haziran'da yapılıyor...

TOKİ Ankara Altındağ 358 konut inşaat işi ihalesi yarın!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3.etap 358 adet konut ve 4 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın yapılıyor...

TOKİ Ordu'da 177 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Ordu'da yapılacak 177 adet konut ihalesi bugün gerçekleşiyor...

TOKİ 6 ildeki 2603 konut, hastane ihalesi yarın!

TOKİ Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Stadyum,Okul binası inşaat işleri 24 Nisan'da ihale ediliyor...

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni projeyle tam 1.348 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 3 yeni projede toplam 1.348 konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak. 

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den 8 ile 2 bin 241 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı 2 bin 241 yeni konut için düğmeye bastı. Söz konusu projelerin ihaleleri yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

toki konut ihaleleri Haberi

toki konut ihaleleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk yarısında 63 ihalede 20 bin 973 konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Temmuz ve ağustos aylarında 11 ihalede toplam 2 bin 241 konutun ihalesini yapacağız. Böylelikle 23 bin 214 konutun ihalesini yapmış olacağız." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Turan, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ'nin, 81 ilde 600'ü aşkın şantiyede sosyal yaşam projesi ile dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam ettiğini söyledi.

Ergün, açıklamasında piyasa koşullarında ev sahibi olması güç olan dar ve orta gelirli vatandaşlar için yıllardır dost eli yaklaşımıyla hizmetlerini sürdürdüklerini vurguladı. Ergün, yılın ilk yarısında 63 ihalede 20 bin 973 konutun ihalesini gerçekleştirdikleri bilgisini paylaştı.

Temmuz ve Ağustos aylarında da konut ihalelerine hedefleri doğrultusunda devam ettiklerini dile getiren Turan,...