23 / 04 / 2024

TOKİ konut satışları 2019

TOKİ konut satışları 2019

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ 3 bin 358 ucuz konutu satışa çıkardı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 5 yeni kampanya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 507 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 496 ucuz konutu satışa çıkardı!

Bugün itibariyle 13 yeni kampanyaya başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin TL peşinatla ev fırsatı sunuyor. Satışa çıkan 496 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Ömer Bulut: Bizim konut satışlarımızda bir düşme yok!

TOKİ Başkanı Bulut, "TOKİ uygulamalarındaki bizim konut satışlarımızda herhangi bir düşme söz konusu değil. Hatta, bizim satışa sunduğumuz konutlar, genellikle kurayla satılan konutlardır" dedi...

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

Konut satışlarında rekor bekleniyor!

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ açık artırma ile konut satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları dairelerde 658 bin TL'den, işyeri fiyatları ise 321 bin liradan başlıyor. Peki TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı!

ABD’de ağustos ayına ilişkin ikinci el konut satışları 5,05 milyon adet ile beklentilerin altında kalarak, konut sektörünün son dönemde yakaladığı ivmenin yavaşladığına işaret etti.

Senetli konut satışları patladı!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. 2014 Ağustos’ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre ise bu durum kayıt dışını tetikliyor.

Kredi faizlerindeki artış konut satışlarını olumsuz etkiledi!

İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) 2014 Ağustos Sektör Raporu verilerine göre, konut satışları 2014 Temmuz ayında yaşanan yüzde 20.2'lik keskin düşüşle birlikte yılın ilk yedi ayında yüzde 9.7 geriledi...

Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı.

Türkiye İMSAD: Kredi faizlerindeki artış ve siyasi istikrar beklentisi konut satışlarını olumsuz etkiledi!

Türkiye İMSAD’ın 2014 Ağustos Aylık Sektör raporuna göre, 2014’ün ilk yedi ayında konut satışları yüzde 9,7 oranında geriledi ve yeni konut fiyatlarındaki yıllık fiyat artışı yüzde 5,2 oldu...

Temmuz ayında konut satışları yüzde 20 düştü!

Faiz ortamının yanı sıra seçimler, tatilin geride kalmasıyla satışların artması gündemde Yüksek faiz oranları, ramazan ayındaki durgunluk, seçim süreci ve yaz tatili, temmuz ayında konut satışlarını yüzde 20.2 düşürdü.

TOKİ konut satışları 2019 Haberi

TOKİ konut satışları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  ev sahibi olmak isteyen dar gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ağustos ayında 15 ilde 8.699 aileyi konut sahibi yapan TOKİ birçok ilde yeni konutlarını satışa çıkardı. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ’den ev almak isteyen vatandaşlar, TOKİ’den ev nasıl alınır? TOKİ evleri nerede? TOKİ konut başvuru, TOKİ fiyatları, TOKİ satışları, TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek, TOKİ konut çekilişi ne zaman? gibi sorular TOKİ’den kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler tarafından sorgulanmakta. Peki TOKİ nereye ev yapıyor? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte TOKİ satışları hangi illerde? sorularını araştırmaya başladı. İşte TOKİ satışlarıyla ilgili tüm merak edilenler...

2019 TOKİ projeleri hangi illerde?

1- Adana 2275 konut
2- Adıyaman 451 konut
3- Afyonkarahisar 750 konut
4-...