26 / 04 / 2024

toki kredi koşulları

toki kredi koşulları

TOKİ kredi uygulamalarına dair esaslar, TOKİ Konut Edindirme Rehberinde yer alıyor. Rehberde yer alan bilgilere göre, bazı koşulları taşıyan kimselere kredi veriliyor. Peki TOKİ kredisi kimlere verilir? İşte TOKİ kredileri 2014..

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Şık ve sportif tasarımı ile Volkswagen Taigo uygun kredi koşulları ile bayilerde sizi bekliyor

Volkswagen Taigo sahibi olmak için, 6 aylık vadelerde 2,39%, 12 aylık vadelerde 2,59% ve 13 ila 24 ay vadelerde 2,79% faiz seviyeleri ile bayilerde uygun kredi koşullarını değerlendirebilirsiniz. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…

Konut kredisi başvuru koşulları 2020!

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan fakat konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisi nasıl çekilir sorusunun cevabını arıyor.  Peki konut kredisi nasıl alınır? Başvuru koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Bankaların konut kredisi koşulları esnedi!

Bankaların 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeler ile aynı yılın ikinci çeyreğinde ilişkin beklentilerini içeren Banka Kredileri Eğilim Anket sonuçları açıkladı. Taşıt ve konut kredisinde koşullar aynı kalırken bireysel kredi koşullarının gevşediği bildirdi.

TOKİ Kayaşehir başvuru koşulları 2017!

TOKİ Kayaşehir başvuru koşulları haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir başvuru tarihi 5 Eylül'de başlıyor...

TOKİ 2017 indirimi başvuru koşulları!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası 21 Ağustos'ta başladı. İşte TOKİ 2017 indirimi başvuru koşulları...

TOKİ kampanyalı indirim koşulları 2017!

TOKİ kampanyalı indirim koşulları haberimizde yer alıyor. TOKİ indirim kampanyası 29 Eylül'e kadar devam ediyor...

TOKİ peşin indirimi 2017 kampanyası koşulları!

TOKİ peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. TOKİ peşin indirimi 2017 kampanyası koşulları haberimizde yer alıyor...

toki kredi koşulları Haberi

toki kredi koşulları

TOKİ kredileri 2014!

TOKİ kredi uygulamalarına dair esaslar, TOKİ Konut Edindirme Rehberinde yer alıyor. Burada yer alan bilgilere göre, bazı koşulları taşıyan kimselere kredi veriliyor. Bu krediden yararlanabilmek için, Emekli Sandığı’ndan alınacak hak sahibi olduğuna dair belge ile Ziraat Bankası’na başvurulması gerekmektedir. Edinilecek konutlar için tapunun en fazla bir yıl önce alınmış olması yeterli oluyor.


1) TOKİ kimlere kredi veriyor? 

1. Toplu Konut Yapımcılarına (kooperatiflere, sosyal yardımlaşma kurumlarına, 

belediyelere ve yapımcılara),

2. Faizsiz Konut Kredisi olarak şehit ailelerine, maluller ile dul ve yetimlerine (Malullerden ancak, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren terör malulleri bu krediden yaralanmaktadır.),

3. Taşınmaz kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu için özel hukuka tabi gerçek ve tüzel kişilere.


2)Toplu Konut Yapımcıları’na açılan kredilerden nasıl yararlanabiliriz ? 

İdaremizin finansman durumuna göre her yıl...