19 / 04 / 2024

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe yeni proje

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe yeni proje

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak. Emsal değeri 1,50 olan ve ticaret imarlı olan arsa 20 bin 776 metrekare büyüklüğe sahip.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Kartaltepe (Sefaköy) Mahallesi, 119 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Bahçelievler Etabı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı Plan itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan 14 Aralık 2018 tarihinde askıdan inecek...

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

Özelleştirme İdaresi Küçükçekmece Sefaköy imar planı askıda!

Özelleştirme İdaresi'nin Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi, (Sefaköy) Kartaltepe Mevkii, 9351 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsası için ihale sürecinin ilk aşaması tamamlandı. TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

Büyükçekmece Kumburgaz imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz TEM Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak. Emsal değeri 1,50 olan ve ticaret imarlı olan arsa 20 bin 776 metrekare büyüklüğe sahip.

TOKİ Küçükçekmece arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsa için ihale düzenliyor.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe yeni proje Haberi

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe yeni proje

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirecek. 


TOKİ'ye ait olan Küçükçekmece Kartaltepe'de yer alan 791 ada 2 parselde bulunan 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Arel Üniversitesi'ne komşu konumda. 


TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasının emsal değeri 1,50, emsale esas inşaat alanı 31 bin 164,51 metrekare olarak belirlendi. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe projesi işe başlama tarihinden itibaren 900 takvim günü içinde tamamlanacak.


“İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesi; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale...