28 / 03 / 2024

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi

TOKİ kura çekilişleri iptal mi, ertelendi mi sorusu sabah saatlerinden itibaren yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki TOKİ kura çekilişi iptal mi ertelendi mi?

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

Hayata geçirdiği projelerle dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeler için start verdi. Peki TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi?

TOKİ kura çekilişleri iptal mi, ertelendi mi sorusu sabah saatlerinden itibaren yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki TOKİ kura çekilişi iptal mi ertelendi mi?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Beşikdüzü TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Beşikdüzü TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ projeleri için kura çekilişleri 6 Mayıs'ta başladı. Her ilde TOKİ kura çekilişi farklı tarihlerde yapılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi!

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Adıyaman Merkez Petrol 2019 TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura tarihi 2019 detayları...

Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta!

2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Denizli Merkezefendi alt gelir TOKİ kura çekilişi 10 Nisan'da!

Denizli Merkezefendi alt gelir TOKİ kura çekilişi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Belen TOKİ kura çekilişi tarihi 2019!

Belen TOKİ kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi Haberi

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi

TOKİ kura çekilişleri iptal mi sorusu başvuru yapan vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Kura çekiliş tarihlerini merak edenler konu hakkında arama motorlarında araştırmalarına devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre, Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün Türkiye'de görülmesinden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da bir dizi önlem aldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi hakkında önemli bir açıklama yaptı.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ İPTAL Mİ, ERTELENDİ Mİ?

TOKİ tarafından hak sahibi olamayanların başvuru tutarlarının banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık riski sebebiyle kuralar ertelendi.

TOKİ'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

TOKİ'nin Twitter hesabın üzerinden yapılan açıklamada, küresel çapta yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen yeni tip koronavirüs salgınına karşı tüm kurumların etkin ve koruyucu...