26 / 04 / 2024

toki kura çekimleri 2020

toki kura çekimleri 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği 100 bin yeni sosyal konut projesi için kura çekilişleri başladı.

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği 100 bin konut projesi için kura çekilişi yarın başlıyor.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ İstanbul kura çekimleri tam gaz! 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sorgulama 2023

TOKİ İstanbul kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sonuçları sorgulama 2023

TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!

Depremlerin ardından ara verilen TOKİ kura çekimleri, 8 Mart'tan beri tam gaz devam ediyor. TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

"İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte  yapılacak?" sorusunun cebanı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sebebi ile planlanan kuralar ileri bir tarihe ertelendi. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak?

TOKİ İstanbul kura takvimi! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekimleri Kahramanmaraş merkezli yaşanılan depremlerden sonra ileri bir tarihe atıldığı bilgisi verilmişti. Peki TOKİ İstanbul kura çekim tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 2023 5.etap kura çekiliş tarihleri gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 Ocak TOKİ kura takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyak konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' kapsamında il il kura çekimleri devam ediyor. Dairelerin hak sahiplerinin açıklandığı TOKİ kura çekimi beşinci kura takvimi yayınlandı. İşte il il peş peşe çekilecek 2023 Ocak TOKİ kura takvimi...

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 30 ilin kura çekilişleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle inşa edilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 30 ildeki ilk 3 etabın da kura çekimleri tamamlandı.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi kura çekimleri devam ediyor. İstanbul’da kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. İşte konuya dair detaylar!

toki kura çekimleri 2020 Haberi

toki kura çekimleri 2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayata geçireceği 100 bin yeni sosyal konutun kura çekilişlerini ileri bir tarihe erteleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 100 Bin Yeni Sosyal Konutun kura çekilişlerini başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın desteğiyle yükselecek olan  "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde 23 Mart tarihinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen hak sahipliği belirleme kura çekimleri için ilk hak sahipleri belirlendi.

24 Şubat'ta İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen proje ile başlayan  TOKİ  2020 projeleri kura törenleri koronavirüs tedbirleri kapsamında 12 Mart 2020'den itibaren vatandaşların katılımına kapalı olarak noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan 100 bin ucuz konut kura çekimi törenleri, hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesinde yaşanacak...