08 / 05 / 2024

TOKİ kura konut satışı 2018

TOKİ kura konut satışı 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kasım ayı itibarıyla 1.721 adet konutu kura ile satışa çıkarıyor. TOKİ'nin satışa sunduğu konutların taksit ödemeleri 645 TL'den başlangıç gösteriyor. 

TOKİ Tuzla 5 bin 750 konut 2+1 kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla 5 bin 750 konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika! Kuralar ne zaman?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kuraları ile ilgili  bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...

TOKİ 5. etap kura çekim tarihi belli oldu. Peki bu hafta hangi iller kapsamında çekiliş yapılacak? İşte TOKİ sosyal konut 5. etap il il kura takvimi...

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ kura çekimine dair detaylar merakla araştırılmaktadır. Vatandaşlar TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak? sorusunu sıklıkla sormaktadır.

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ sosyal konut ödemeleri ne zaman?

TOKİ sosyal konut ödemelerine dair sorular sorulmaya devam ediyor. Vatandaşlar kura çekiminin ne zaman açıklanacağını sorguluyor. İşte detaylar!

TOKİ kura konut satışı 2018 Haberi

TOKİ kura konut satışı 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yurdun birçok farklı bölgesinde konut yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dar ve orta gelir grubuna yönelik projeler inşa eden TOKİ Kasım ayında 1.721 adet konutu kura ile satışa sunuyor. 

645 TL'den başlayan taksitler ile Kasım ayında ev sahibi olabilmek mümkün. TOKİ'den konut sahibi olabilmek için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Buna göre; alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemiyor. 

Bazı projelerde, satın alınan konutta borç bitene kadar alıcının veya ailesinin ikamet etmesi şartı da bulunuyor. Konutta ikamet edilmediği tespit edildiği takdirde sözleşme feshedilebiliyor.

1-) Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Alt Gelir Grubu

Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan  2+1 nitelikli 43 adet konut, 18 Ekim –...